Petra Nyman Art & Design

onsdag 12 november 2014

IKEA! Paparazi! Nerja Steakhouse!

 
 Hej från Nerja! ;)
 

Ser ni en liten pool i mitten av bilden?


Ser ni den nu då? Till höger om den blå utfällda markisen! Och en liten grön prick till höger om poolen som är Claes badbyxor? Jag kan skvallra om att Claes o Josefin tog sig ett dopp i den kalla poolen! Haha jag skulle nog passa som värsta paparazi fotografen ala Petra Nyman! Haha Under första stenmuren är vår trädgård! Då ser ni ungefär hur långt det är till havet! Vet att det är många som undrar!
Vi tog en kall öl på Balcon Europa o bara njöt av utsikten o alla människor!

 På kvällen följde Claes o Josefin med oss till vårt stammiställe igen Bruxells Nerja de Nerja! Det är lätt att man blir lite lat när det blir lite kallare på kvällen att man inte orkar gå upp på stan utan går dit man vet att det är bra här nere i Burriana! Där man kan hela menyn utantill o vet att servicen är perfekt! ;)
Efter middagen gick vi hem o utmanade ungdomarna på Yatzy!
 Igår var det meningen att vi skulle gå på marknad men eftersom det regnade mer eller mindre hela dagen åkte vi till ett Köpcentrum som låg 2 mil från Nerja! Ser ni fjärde raden 3:dje mobilskalet? Tycker det känns välbekant?!? Hihi Här shoppade vi loss bla en ny sängmadrass till ett av sovrummen!
 Efter det åkte vi till IKEA! Så skönt att fylla på skåpen härhemma så det är välfyllt när våra hyresgäster kommer hit! Vi åt köttbullar med svensk flagga i till lunch! Vi var inte hemma igen förrän 18:00 tiden! Perfekt med hyrbil! Härligt när det har regnat en hel dag o man ser att himlen är på väg att spricka upp igen när man snart är hemma!
 Muggar, glas, grytor, stekpannor, ljusstakar, värmeljus, ljusstakar, massor av husgeråd, grytunderlägg, knivar, bestick o underlägg!
Efter vi packat upp o tagit vårt sedvanliga bubbelbad (vi har våra rutiner) var det meningen vi skulle gå på en Chinarestaurang! Istället hamnade vi på en nyöppnad restaurang sedan april precis nedanför där vi bor! Den kan jag verkligen rekommendera! Vi var inte så hungriga så vi delade på en nachos tallrik för 8 Euro. Så himla gott! Ribsen som en bordgranne åt såg också väldigt goda ut! Hamburgarna kunde man komponera precis som man ville storlek o tillbehör! Smart! Från 100 gr o uppåt!
Största köttbiten de serverade var på 900 gr! Om man är riktigt hungrig?!?
Claes o Josefin var inte riktigt i samma matrytm som vi igår utan de gick upp på stan o åt middag lite senare!
 
Idag skiner solen i Nerja  igen!:D
 
Nu ska jag ut i solen o ta en kaffe!
 
Ikväll funderade vi på att gå på Flamenco? Får se om C o J hänger på!
 
Ha en underbar Lill lördag!
 
<3
 
Kramar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar