Petra Nyman Art & Design

fredag 21 november 2014

Bommersvik! Fotoshot!! Första Julbordet!

Hej hej! Vilka intensiva men roliga dagar jag har haft! I onsdags morse fick jag skjuts till kontoret av R. Jag o alla mina kollegor åkte gemensam buss till Stockholm (Bommersvik) på två personaldagar. Eftersom jag bara jobbar 25 % o mest hemifrån är det alltid kul att träffa alla goa kollegor jag har. Vi är dryga 30 från Karlstad o ca 20 från Stockholm. Vi började med en underbar god lunch, maten på Bommersvik är fantastisk, salladsbuffén är grym. En  massa grönsaker som man  aldrig ens sett tidigare. Efter incheckning o lunch fick vi lyssna på en otroligt bra intressant föreläsning av Behrang Miri, vilken skön kille med talets gåva verkligen, han provocerade en del men med massor av humor man fick verkligen mycket att tänka på efter hans föreläsning, Han är ingen invandrare, han kunde inte ens gå när han kom till Sverige isf var han en inkrypare det tog 3 sek? Mycket tänkvärt faktiskt!
Bella o jag såg honom på andra chansen i Karlstad 2013 när han rappade i Melodifestivalen,
När eftermiddagen inkl kaffe o kaka ni vet hur det är på konferennser hihi kunde man basta o bada om man ville! Jag hade fått en tid för fotografering till vår gemensamma hemsida så jag gick till rummet o piffade till mig så gott det gick! ;)
Med hjälp av det här  sminket!
Jag skulle fotas i det vita huset uppe på vinden!
Uppför trappan!
Fotografen himself! Jag trodde det var typ som att ta ett passfoto! Men nej så var det verkligen inte! Latinomusik i bakgrunden, ljus som var tända!
Pannan torkades så det inte skulle blänka i kameran, man skulle röra sig till musiken, vet inte hur många bilder han tog sen valde vi med omsorg vilket foto som var bäst! Man kände sig som man var med i ”She’s got the look” haha
Det var väldigt seriöst, riktigt duktig fotograf! Kul att få proffsfotografera sig! Efter mig var det Kent-Oves tur hihi. Kan inte riktigt se mig honom framför mig dansa till Latinorytmer?!? ;)
Alla var så fina o uppklädda inför årets första julbord! <3
Glöggmingel!
Väldigt tidigt med julbord men de hade verkligen lyckats få till julstämning med brasa, glögg o massor av god julmat!
Som sagt maten här är helt fantastisk!
Snapsen gav jag bort till bordsgrannen! ;)
Jag är inte mycket för sötsaker men oj vad mycket gott det fanns! Inga halvfabrikat här inte!
Skoja att jag var proppmätt efter all god mat o dryck!
Underhållningen vid mitt bord var det inga fel på!
Jag skrattade så jag fick träningsvärk i magen! 
Vi är en salig blandning av människor men vilket härligt gäng! Det är inte lågt till tak på vår arbetsplats kan jag säga! Haha
Första julbordet avklarat! Mycket gott o trevligt!

Visst är det vackert på Bommersvik!
Något avsnitt av Ensam mamma söker var inspelat härifrån! Jag bodde i det röda huset!

Här är jag på väg till Glöggminglet efter fotograferingen :)

Somnade på väg ner på kudden mätt o belåten efter en mycket bra dag!
 Efter hotellfrukost o fika så var det dags att fortsätta personaldagen vi skulle göra en SWOT analys, jag hade inte räknat med att jag skulle bli en av fem gruppledare som skulle stå där framme o redovisa med headset! Alltid lite nervöst men det gick bra tror jag! Att jobba som träningsintruktör går inte jämföra att stå o prata inför människor! Även om jag jobbar som datalärare också! Men då vet man vad man ska lära ut så det går inte heller jämföra! Är ni nervösa när ni ska prata inför en grupp? En del älskar att stå i centrum o prata!
Kolla vilken fin buss vi fick åka i! FBK bussen minsann! Jag vinkade av mina kära kollegor som skulle åka tillbaka till Karlstad, jag åkte med Stockholmskollegorna till Stockholm eftersom jag skulle på Orup på Hamburgerbörs på kvällen! R, Micke o Helena kom med tåget till Stockholm!
Bella skulle också följa med! Så mysigt! <3

Inte direkt en tråkig vecka jag har haft!


Inte ens tråkvädret kan göra mig på dåligt humör!

<3

Kramar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar