Petra Nyman Art & Design

torsdag 13 november 2014

Dagens Lunchvy i Nerja! Ny restaurang! Shopping på stan!

 Igår tog vi det lugnt på morgonen! Solade på altanen mellan molnen! John (vår fixare som jobbar på Burriana properties han som hjälper er om det skulle vara några problem om man hyr vårt ställe)  var här så vi fick några småsaker fixade! Bla vill vi ha nytt tyg på stolarna så det skulle han hjälpa oss att fixa!
När vi lämnat över todo listan till honom gick solen i moln så vi bestämde oss för att gå upp på stan o äta lunch! Då kom solen fram igen! Den här lunchvyn går inte av för hackor! ;)
 
Vi hittade även den här nya restaurangen som jag fick tips på Christina Schoolins Insta! Man sitter runt stekbordet o ser när kocken showar o lagar mat! Vi har bokat bord där ikväll! Blir nog en upplevelse!
 Jag lyckades hitta några fynd på stan om jag får säga det själv! Världens skönaste braller för 7 Euro!

En vacker spetsjacka för 17 Euro
 En pälskrage som är hur mjuk som helst för 10 Euro Skönt när kvällarna är lite kyliga!
Lite bling bling också!:)
Claes o Josefin är inte i samma matfas som oss! Hoppas de följer med ikväll på Japanes show restaurangen! Mina ljuslyktor lyser så fint i mörkret! Vi bubblade o gjorde oss iordning!
 
 
 För att sedan glida ner till vårt stamställe igen! Hihi
 Vi åt deras välkända vitlöksgratinerade musslor! My god så goda de är!
 <3
Till varmrätt åt vi det sista lamracket som fanns kvar! Vi delade, jag tyckte det var gott, smakade inte så mycket lamm väldigt mört o fint men R tyckte att det inte gick upp mot deras fantastiska oxfilé. Men nu har vi testat det i alla fall!
 Här ser ni restaurangägaren himself! Väldigt duktig o trevlig! Missa inte det här stället om ni är i Nerja!
Lite cappucino fick avsluta middagen! 
 
Nu har R handlat o fyllt på frukostkylskåpet!
Nu väntar vi på att solen ska kika fram!
 
Kram på er!
 
<3
 
/Petra

2 kommentarer:

  1. ni verkar ha det så himla bra �� vilka snygga inköp du gjort... Men va konstigt att det är olika lunchvanor på er hihi. Jag är inte förvånad ���� njut nu sista dagarna/ kram Malin

    SvaraRadera
  2. Idag har vi både ätit lunch ihop o spelat Yatzy o nu ska vi snart upp på stan o äta middag ihop! ;) <3 Mysigt men tyvärr lite otur med vädret! Hoppas på imorgon o lördag! Kram från Nerja

    SvaraRadera