Petra Nyman Art & Design

tisdag 25 november 2014

Långresor på G! Uppskrämd mamma!

Om ni visste vad mycket spännande som är på gång! Vi planerar o planerar... det här kommer bli årets resa! Snabba ryck hos familjen Nyman som vanligt! Från stor fest till att dra från Sverige! Wiiii vad spännande det här ska bli! Det pirrar i hela mig just nu! Ikväll fortsätter vi planeringen o då ska vi även testa Morbergs alkoholfria glögg som jag hört ska vara jätte god!... (det är ju nästan första avdent) Vi får se vad den får för betyg? Hihi Men först spinning! Jag kör 7 pass den här veckan både Zumba, Spinning o Powerstep. Bara onsdag jag är ledig den här veckan :)

 Morbergs alkoholfria glögg ser jag fram emot att testa ikväll efter spinnngen! <3
 Nej jag lovar jag testar bara! Dessa åker inte fram förrän möjligtvis på fredag?!?
Ska kanske piffa till dem lite eller så får de helt enkelt vara stilrena! Man kan ha både värmeljus o vanliga stearinljus. Jag tycker de är jättefina! Nya för i år!
Igår i all lyxplanering åt vi körv o mos! Hehe

Det var gottigt det! <3

Nu har jag tagit en hundpromme i hör o häpna solen!

Borde åka ner o handla kvällens middagmat också men har ingen fantasi just nu, annat som rör sig i huvudet! :) 
Igår efter spinningen höll Bella på att skrämma ihjäl mig men som tur var det inget farligt. Hon fick åka till akuten med hugg o tryck över bröstet. EKG kollades o allt är bra tack gode gud. Smärtan beror på överansträngning av muskler o leder runt om. Så inga restriktioner från läkarna. Ta en Ipren sa läkaren typ, känn efter hur det känns sa de när hon undrade om hon kunde träna på som vanligt på Balettakademien. Hon har iallafall vilat idag vilket känns skönt tycker jag. Stackars dotter vad rädd hon måste varit. Otäckt när man ringer sjukhusupplysningen o de säger usch det låter inte bra! Ring 112! 

<3


Så lycklig att det inte var något farligt!


Sköt om er o ha en härlig tisdag!

<3

/Petra

2 kommentarer:

  1. Vad har ni nu för spännande resa på gång??? Blir såååå nyfiken. Adventsljustaken är jättefin som den är, älskar det stilrena. Vilken tur att det inte var något allvarligt, förstår att du blev superorolig. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Nu blev jag ju ännu mer nyfiken, vad kan det vara för spännande resa? Tur att det inte var någon fara med din dotter.
    Kram

    SvaraRadera