Petra Nyman Art & Design

fredag 10 juli 2015

Tabata! Fransförslängning! Räkfrossa o Champagnen flödar!

Gårdagen började med att jag tog tag i min träning, körde 4 högintensiva set av Tabata i sovrummet då det regnade ute. Perfekt faktiskt med skön tjock heltäckningmatta som underlag vilket gör upphoppen lite skonsammare än ute på stenplattorna vid poolen. Ac:n gjorde sitt jobb, väldigt skönt att ha då det var svalt o härligt att träna. Jag satte på några bra youtubelåtar o sen var det bara att köra järnet. Jag ska köra idag också! Mådde så gott efteråt.

Kort men intensiv tabataträning Check! ;)
Sen tog jag en blöt hundpromenad! Bragdguld till mig som gick med alla tre doggisar samtidigt inkl. en valp! ;D Puh.......

Fick en tid hos fina Linnea för franspåfyllning på CutandDrive. Nu hinner jag bara en till påfyllning till innan Nerja <3 = Två veckors garanterad sommarvärme!

Men vad gjorde väl det när man var bjuden till fina föredetta kollegan Lena på lite förmingel innan vi bokat bord på räkfrossan på Scandic City. 
Välkyld Magnumflaska Champagne o jordgubbar som vi doppade i smält choklad väntade oss!
Fick ju faktiskt "sommarfeeling" trots regnet o kylan utanför fönstret! Hihi
Hur mysigt som helst!
<3
Mina underbara fd kollegor Lena o Pernilla, nästan så jag är sugen på att börja jobba med dem igen! <3 Men de är ju som tur flitiga spinnare så jag träffar dom på KMTI rätt så ofta ändå! ;)

Man behöver hålla med två händer när man häller i skumpa från en magnumflaska hihi
Tycker det var så fint att dricka champagne ur sådana här glas är sugen på att investera i sådana.

Vi hoppade in i taxinbussen till Scandic City vid 19 tiden! Jag måste säga att deras räkfrossa var någonting utöver det vanliga! Det fanns massor av olika fräscha tillbehör o inte bara aioli o bröd som så många kör med!
Just här var det lite tomt men det fylldes på hela tiden så ingen behövde gå hungrig därifrån direkt!
Små gazpacho shots som var så goda så jag tog flera stycken för att inte tala om det nästan tomma fatet här med några pannacotta med jag tror avocado o spenat?! Hur gott som helst!
Paj, sill, röror det fanns även mini laxburgare för den som var sugen!

Ostar o gottigt bröd!
Skål då brudar! Inte en tyst stund på hela kvällen! Hihi
Jag kan verkligen rekommendera den här räkfrossan på Scandic City! Sorry men Ankdammen ligger långt efter i betyg förutom läget då! Såklart är det fint att sitta vid hamnen när det är strålande sol!

Det var tur att vi bokade bord för det fanns inte ett endaste ett ledigt när vi kom vid 19:00 tiden. Det kostar 189:- väldigt prisvärt. De kör onsdagar o torsdagar.

Tack Lena o alla andra tjejer för en supermysig kväll!

R hämtade mig vid 22:30 tiden så det blev en lagom sen kväll! Skönt när man börjar vid 17:00 tiden så behöver det inte bli sena natten utan att man får sova sin skönhetssömn hihi.


Idag är det fredag! Fortfarande skitväder dessvärre!

<3

Trevlig fredag på er så syns vi snart igen!

P.S Kuddarna har kommit trots transport strejk! :)
Jag fick en kommentar om att snart visa nyrenoverade vindsvåningen! Yes det lovar jag att göra!
Grattis till Malin på födelsedagen! <3

Pöss!

/Petra



4 kommentarer:

  1. Duktig där med träningen gött efteråt ��..
    Men du va det såg gott ut med räkfrossan härligt i sitta flera tjejer o bara tjata hihi.
    Tack gulliga du för grattishälsningen idag blir det lugnt då Josefin jobbar sent men i morgon hoppas jag både hon o Claes kommer så jag får pyssla om dom hihi/ kramisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grattis än en gång! Ja så överraskad över hur bra räkfrossan var hade ingen aning om att de körde det! Ja det gör de säkert! Kram på dig! <3 :)

      Radera
  2. Vilken fantastisk räkfrossa, så många goda tillbehör och inte bara det obligatoriska brödet och någon sås, stort gilla på det. Vilken fin bild på dig i headern snyggt....Här är det också bedrövligt väder men ikväll ska jag på festligheter så humöret är på topp. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den var verkligen utöver det vanliga! Hoppas du får en härlig semester! Kikar in hos dig o ser vad du hittar på i sommar! Kramar Petra

      Radera