Petra Nyman Art & Design

torsdag 2 juli 2015

Kulturell mellanlandning och shoppingtur!

Efter den härliga vistelsen på Spa hotellet i Tällberg åkte vi vidare på vår överraskningsresa, första stoppet var vid Gysinge  HÄR! Säkert alla inredningstokigas dröm och priser därefter också. Men mysigt att gå runt o kika! Sånt är inget man tar sig tid med i vanliga fall.
Lantligt o grönt! En riktig sommaridyll!


Deras kända linoljefärg
Tredje året vi åker med dessa härliga vänner! Vi har alltid lika trevligt! Så skönt med vänner som man bara kan vara som man är om ni förstår vad jag menar! Vi har jobbat ihop i unga år på Stadshotellet o nu spelar våra söner i samma fotbollslag Carlstad United div 1 <3 Shit va kul att de vann på straff som Claes fick med sig i 97 minuten snacka om eufori när de vann med 2-1 i lördags.
Det blev inget shoppat i Gysinge men nästa stopp skulle visa sig bli mer framgångsrik! Hehe
Vi fyllde på energiförrådet ordentligt med en gräddig pasta innan vi sprang gatlopp i Uppsala!
Både jag o Ika fick några kassar med oss! ;) Ska visa er sen! Vi köpte även med oss några delikatesser ifrån den här fräscha restaurangen tillika butik. Både ostar, kex o marmelader fick följa med hem. Kanske kan intas på bryggan ikväll!?Efter att jag o Ika shoppat tills vi var nöjda åkte vi vidare till slutmålet på vår överraskningsresa!

Kommer i nästa inlägg!
Lite jobbigt att blogga när det är strålande sol ute! ;)

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar