Petra Nyman Art & Design

torsdag 9 juli 2015

Spontanare med våra förra grannar! Lata dagar o morgonmys!

Hej på er! Hoppas allt är bra! I lördags var det meningen att vi skulle gå o titta på Loreen som spelade på PIP i Mariebergskogen, men det vackra vädret gjorde att vi blev kvar hemma hos oss hela kvällen istället! Våra förra grannar är så himla härliga nästan som släktingar då barnen har växt upp med dem plus att vi gjort många långresor tillsammans.

Vi körde lite plockmat i värmen. Rose-Marie hade med sig massor av plock också eftersom vi hade tänkt att vara hemma hos dom inne i stan först men när solen stod högt på himlen tyckte vi att det var skönare att vara vid poolen hos oss.

Bella skulle ut med kompisar på kvällen men var med o åt lite innan hon drog vidare.
<3
Claes o Josefin var också med en stund så mysigt!

Det gick ingen nöd på oss som ni ser! ;)
Rose-Marie hade dessutom med sig sitt nybakade fröbröd.
Bella sa hej då innan hon åkte vidare till kompisarna.
Vi stannade kvar o badade o solade hela kvällen (natten) slutade med att vi dansade loss på vinden (grymt ljud där så det är inte lätt att sitta still hihi! ;)
Tiden går så fort när man umgås med dessa härliga vänner.

I måndags fick huset o fönstren sig en ordentlig omgång. Hur skönt är inte det Det blir ju lätt skitigt när man går ut o in på sommaren ibland i spöregn o ibland i gassande sol. Vår lilla Pomeranian valp Bonnie bus hämtar dessutom in en massa skräp utifrån, så det var en glädje att njuta av nystädat hus. Nu är det nästan lika skitigt igen?!? Haha
Maten den här veckan  har inte varit så avancerad!
Köttfärssås o spagetti!
 Igår åt vi sallad
 Claes hade Albin o Gurra här på mat igår, de hade varit o spelat tennis så de var nog hungriga när de kom hem för det fanns inte en smula kvar när de ätit klart! ;)
 Blomkålsgratäng o grillad  kassler är jag lite insnöad på just nu!
Det var inte så länge sen jag gjorde den receptet hittar ni HÄR!

Söta Jamie avgudar Claes så han var överlycklig när Claes äntligen var hemma när han var med sin pappa Stefan som skulle fixa något med skivspelaren på vinden. Han har varit här ett antal gånger med sina föräldrar o Claes har aldrig varit hemma det har alltid varit fotbollsträningar, matcher eller annat! :D! Sötis!

Vår morgon idag! Vilket morgongäng! Haha. Allihopa i mattes säng på en lång rad!
Bonniebus gillar att sova på rygg, Elsa chihuahuan o Wilma Jack Russel.
Man kan ju inte bli annat än full i skratt när jag vaknade imorse så här!?
Från början skulle vi inte ha några hundar i sängen men jag kunde inte hålla mig!

Vi sover så gott sen R fixat AC i sovrummet. Kanske inte just i dag då när det är 12 gr ute, men åh så skönt när solen har legat på hela dagen. Guld värt!

Ikväll ska jag till en fd arbetskollega på lite bubbel, sen ska vi fortsätta på räkfrossa!

<3

Ha en härlig torsdag vänner!

P.S mina kuddar som ni beställt är lite sena från leverantören då det tydligen är transportstrejk!
Håller tummarna att de levereras till mig innan helgen!

Kramar Petra

2 kommentarer:

  1. Mer spontanitet åt folket :-)Härliga bilder som vanligt . Nu är det väl på tiden att du visar vinden , kan tänka mig att den är toksnygg ! Ha en mysig dag , här står regnet som spön i backen men vad gör det när man har några dagar ledigt och kan få lite gjort inne istället läs bebismysa och leta möbler till nya inglasade verandan .
    Kram Bittan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur! Brukar alltid bli bäst då! ;) Åh vad mysigt med bebismys! <3 Ja men nu ska det bli fint ikväll, imorgon o på söndag! Hoppas hoppas! Ja vinden ska snart visar några detaljer till bara! Kram o ha en härlig helg! /Petra

      Radera