Petra Nyman Art & Design

lördag 5 juli 2014

Semester! Träning! God mat!

Tänk att det redan är Juli! Helt galet fattar verkligen inte vart dagarna tar vägen? Nu vet jag att träning är ett måste i mitt liv! Vilket jag är så glad för, plus att jag även överfört det på mina barn. Underbart! Jag önskar alla få uppleva den känslan vad träning kan göra med en! Igår var en fin dag, solen strålade här i Karlstad, det är även festival här Putte Parken som är helt gratis i år! Vi ska dit i kväll då våra vänner speciellt T då är grymt frälst i Ulf Lundell o kl 20:00 spelar han i Mariebergsskogen.  Blir jag ensam inne i en mörk spinningsal då? Nåja jag var ju taggad ändå eftersom det gått alldeles för lång tid utan träning för min del, när man känner oro, stress, irritation....ja ni vet. Jag tvingade med R som inte var det minsta sugen men följde snällt med ändå! ;) Nu mår jag så mycket bättre! Känner mig mycket gladare! Jag behövde inte träna själv heller för vi var nog ca 20 st som hängde på. R höll dessutom med att det är så skönt efteråt!
Tjoho! Var o klippte mig på morgonen också hos duktiga Åsa på Clipodrom (kom rätt dag den här gången);) Slank in på Lindex o fyndade den här toppen för endast 100:- jag älskar gult, tycker inte det är fult!
I tordags åt vi oxfilé, hasselbaks potatis med bla vitlöksmör!
Oxfilé ska man ta fram så köttet inte är kylskåpskallt när man steker det, man ska salta o peppra innan man steker den på hög värme i massor av smör. Inte vända på det hela tiden. Detta har jag lärt mig av någon kock på Nyhetsmorgon! Hihi Nu är R den som alltid steker oxfilé här hemma! Vet inte om han gör så men gott blir det! Okej jag tar det här kort! Bella kom hem från Stockholm där hon gjort sin sista dag på slutaudition! Vi gick o vankade o väntade på att få resultatet på vem som kom in på Balettakademin. Men att komma på fjärde reserv när 24 kommer in o det är över 250 som sökt är verkligen bra gjort! Jag är en superstolt mams, men just nu är det ingen tröst! Så än är inte oron över!  Att falla på målsnöret är inte kul! Punkt!
 Smakade extra gott efter spinningen!;D
Lillängshamnens varmrökta lax! <3 Moooooaaaa!

Fick ha några lockar halva dan ändå! Måste ju snart lära mig att själv göra några böjar med plattången! Hur svårt kan det va?!?
Efter spinningen var det väldigt blöta lockar om man säger så!
Vid tre tiden ska vi åka hem till Ika o T o peppa inför PIP o Ulf Lundell ikväll!

Ha en underbar lördag!

Det är ni värda!

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar