Petra Nyman Art & Design

lördag 13 december 2014

Stallmästaregården! Balettakademien! Lucia!

Vi åkte till Stockholm i torsdags för att titta på dotterns avslutning på balettakademien på kvällen.
Stallmästaregården är så mysigt hotell! 
Ligger precis vid Hagaparken. Så fantastiskt vackert, tyvärr hann vi inte med någon promenad den här gången.


Innan föreställningen åkte vi ut till svärföräldrarna i Täby, Farmor hade gjort en så himla god älggryta som jag måste be att få receptet på så jag kan dela med mig till er. Kul när man hittar lite annorlunda recept o inte alltid kör fast i det vanliga.

Mina fina svärföräldrar o jag utanför Balettakademien i Stockholm.
Man fick fota o filma under föreställningen men absolut inte lägga ut något på sociala medier! <3 Så duktiga de var! <3 Kul att se! Bella älskade dottern står i mitten med röd fjäder i håret! <
Hela gänget! Många blivande stjärnor här kanske!!!!!!
När föreställningen var klar följde Bella med till Stallmästaregården. Vill man få julstämning är det rätta stället att åka till! Hihi Varmt, mysigt o många julbordsgäster.
Vi kom dit vid 21:30 tiden så R frågade om vi inte kunde få köpa in oss på efterrättsbordet! Yes det gick bra så smaskigt! Jag brukar aldrig orka något på dessertbordet när jag ätit julbord annars! ;)

Jag smakade lite av Bella o R, jag är inte så mycket för sötsaker men Risalamaltan var helt Lovely! Jag beställde in en löjromsblini istället! Inga stora fel! ;)
Mysfrukost utcheckning o möte på väg hem! Då passade jag på att gå på stan. Hittade jätte fina kläder (billiga) jag ska visa er sen.
Bye bye Stallmästaregården!
Idag är det Lucia. Jag har suttit o njutit med Nyhetsmorgon på tv:n, kaffe i sängen o levande ljus! Vårt sovrum blev så snyggt med nya mattan. Jag är grymt nöjd. Kommer bilder på det också.;)
 Snart kommer Bella hem hon sitter på tåget nu, de hade föreställning igår kväll också så därför kunde hon inte åka med oss hem igår. Men nu så har hon äntligen ett välförtjänt jullov. Claes är på fotbollscup idag.
 
 
 
 
Såg ni Hjältegalan igår? Vilka fantastiska hjältar vi har i vårt land!
Det gick åt en hel toarulle kan jag säga!
 
Nej nu ska jag sätta fart! Massor som ska fixas idag! Inte långt kvar nu tills semester o långresa till andra sidan jordklotet! Hihi Som tur är duktiga Diana här o hjälper oss att få nystädat i hela huset.
 
 
Kramar till er alla o trevlig Lucia!
 
<3
 
/Petra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar