Petra Nyman Art & Design

fredag 19 december 2014

Hon gjorde min dag i San Francisco! Chinatown! Mot nya äventyr!

Godmorgon! Vi ligger 9 timmar efter er hemma i Sverige så nu ska vi ge oss ut o äta frukost innan vi tar en taxi  till flygplatsen där ska vi hämta hyrbilen o ta oss vidare på Highway No 1.  Jag är inte mycket för bilåkning men det här ska faktiskt bli riktigt spännande. Vi ska till Hollywood med en mellan natt i Sansimione 40 mil lär det bli idag. Det här har speciellt R sett fram emot väldigt mycket:)
Igår ville vi gå  på en restaurang nära hotellet tyckte vi! Man är fortfarande väldigt kvällstrött här. Vi gick ut på gatan o tog en fin restaurang precis bredvid, när vi kom in på restaurangen var  det vårt egna hotells restaurang så vi hade inte behövt tagit utvägen;) 

En älg som juldekoration! Why not?!? ;)

Igår var det varmare ute än första dagen så vi strosade runt o tog även en titt i China Town som tydligen ska vara den största i världen. Luktade vitlök o kinamat. Vi tog en shoppingrunda på stan. Åh vad jag tycker San Fransisco är en härlig stad. Bella ville att vi skulle  äta lunch här på Chipitle Mexican Grill då hon fick lite nostalgi eftersom de brukade äta lunch där flera dar i veckan när hon bodde i New York förra året!
Det var verkligen jätte fräscht o gott! Konstigt att inte den kedjan finns i Sverige!? 

Det som gjorde min dag var ändå att jag var tvungen att visa ID för att få beställa ölen!?!? Hihi det är ju ändå 21 år som gäller i USA! 

Tack för det! ;)


Nej nu ska jag packa ihop det sista! För nu väntar nya äventyr!

Sköt om er! Låt inte julstressen greppa tag i er utan njut av stunden!


Kram från oss!

Mot Hollywood..................

<3

/Petra

2 kommentarer:

  1. Hej på er. Det där med restaurangen gjorde vi precis samma sak som ni, vi bodde nämligen på detta hotell vi också. Så kul o hörs att mi gjorde detsamma hahaha. Ha bra dagar mot L A/ kram Malin

    SvaraRadera
  2. Kul att följa er , vi gjorde nästan samma resa i maj :-) Hoppas ni får fint väder på Route one , det är sagolikt vackert och missa för allt i världen inte Madonna Inn i San Lois Opispo . Även om ni inte bokar övernattning där är det ett måste att besöka !!! Helt galet place .Ser fram emot L V och var ni ska bo där ? L A var förutom Hollywoodskylten Rodeo Drive , Universal , St Monica och några ställen till överskattat ,S F är en mycket mysigare stad .Ha en fortsatt fantastisk resa . Kram B

    SvaraRadera