Petra Nyman Art & Design

tisdag 9 december 2014

Renovering! Glitter o Glamour!

Hoppas allt är bra med er i julkaoset?!? Var faktiskt nere på stan en timme idag när R var på lunchmöte med några kompisar. En timme var precis lagom för mig på stan idag, det var mycket lugnare än vad man kunnat ana. Okej de flesta spar väl allt till sista stund hihi Alla utom jag?!? ;D
Inte nog med att vi ska fira jul lite tidigare, ut på långresa om mindre än en vecka så varför inte passa på att renovera lite i sovrummet också?! Kommer ni ihåg att jag spillde kaffe på den ljusa heltäckningsmattan i sovrummet för ettag sedan? Vi har försökt med all världens tvättproffs o mattvätt för att få den ren men det går inte. Så här ligger en mycket snygg (snyggare än den förra o tjockare o härligare) redo att läggas in i sovrummet på torsdag. Tror det kommer bli jätte snyggt!
Det ska bli riktigt skönt med en makeover i sovrummet faktiskt. Känner mig grymt taggad på att få ordning o reda en gång för alla! Nya fräscha lakan, kuddar o överkast. Imorgon bitti kommer snickar Kenneth för att riva ut den fasta fula garderoben vi har i sovrummet. Annars är det bara en dubbelsäng kvar i sovrummet just nu. Imorgon får jag o R sova i gästrummet.

När jag kom hem från stan tog jag en skön dusch sen kom jag på att jag ville visa de stora glitterörhängena o halsbandet jag köpt för att ha med mig på resan. Tänk på att vi både ska fira jämn födelsedag  o julafton utomlands <3 Då kan det ju vara kul att klä upp sig lite extra! De var lätta att bära även om de var stora vilket är ett måste för mig. 
Jag blev inspirerad av Kenza som gör reklam för Glitter o nyår. Jag köpte även en snygg vinröd byxdress som var jättesnygg men jag köpte en strl för stor s räcker så jag får hoppa in o byta den imorgon.
Min skoleverans kom också! Har aldrig köpt något av dem tidigare men det flöt på hur bra som helst. Tog bara ett par dagar så var paketet hos mig.;)
Jag har aldrig ägt ett par Ldir tidigare men jisses säger jag! I´m in shoeheaven! Så jädra sköna så dessa kommer  jag kunna gå hur långt som helst med utan att få skavsår. Känns som att gå i tofflor ungefär, skinnet är hur mjukt som helst. Kommer bli billigt PPA för dessa! ;)
Hoppade in på Adlibris o köpte några resepocket också! Har ni läst några av dessa?
Claes åkte till kompis efter fotbollsträningen så jag o R blev själva ikväll, då fick det bli enklaste möjligt i matväg nämligen varma mackor. Inte mycket att skryta med men så får det bli ibland. Imorgon är det Nobelmiddagen då kanske det får bli lite finare middag här imorgon?! Nobelmiddag betyder ju lite extra för mig eftersom det innebär lite nostalgi från yngre dagar hihi! ;) Jag tror jag har en idé!
 
På torsdag åker vi till Stockholmia! Bella ska ha dansuppvisning med Balettakademien, oj vad de har kämpa hårt nu men snart kommer ett välförtjänt jullov. Det ska bli så kul att se. Farmor o farfar ska också följa med o innan dansuppvisningen är vi bjudna på middag hos dem  i Täby.
 
R o jag ska bo på hotell igen, det ska bli så kul o mysigt <3
 
 
God natt eller god morgon beroende på när ni läser det här!
 
 
<3
 
 
Vi hörs lite närmare Jul helt enkelt! ;)
 
 
Kramar Petra

2 kommentarer:

  1. Tack för titten så jag hittade hit till din härligt personliga blogg :-)
    Ska kika in ordentligt i kväll men jag hann så långt som till resan . Wow det kommer att
    bli en toppentripp:-) Vi firade min host host 25 årsdag i våras lite däråt med , SanFransisco, Route one ner till L A , Las Vegas och sen lite runt om i Californien . Hawaii fick sparas till en annan gång :-) Ha en nice Nobeldag .Kram Bittan

    SvaraRadera
  2. Jag har läst Katerina Janouch:s bok. Den är riktigt bra.

    SvaraRadera