Petra Nyman Art & Design

fredag 27 maj 2016

Prinsdop! Stugbygge i Sälen Stöten! Valentino eller Bianco?

Vilken nörd jag är!?! Hihi men jag kan inte låta bli att tycka det är festligt med kungligheter, fest, fina kläder, hattar o direktsändning. Blått o spets är tydligen en poppis färg;)))
Tråkigt väder i Stockholm dock! Det hade de missat på beställningslistan! 

 Känns ju nästan som att jag är bjuden?!? Haha Snart är det alltså dop för prins Oscar.

Jordgubbarna är supergoda! <3
 Gult som jag älskar har en del också på sig, säkert inspirerade från Canne filmfestival?!?
Zlatan ska tydligen vara med i doptalet det ska bli kul att se hur prästen får in det?!? För det är väl inte Oscars andranamn väl?!?? ;D!!
Åh måste visa bilder från vårt stugbygge i Sälen Stöten, R o Micke åkte dit i förrgår o även igår för att se när huset kom på plats! Det kommer bli så fint när det är klart!

7 timmar senare såg det ut så här! Spännande när vintersäsongen drar igång även om det inte är något jag längtar till nu?! ;)
Jösses vilket åsk o regnoväder vi hade här i tisdags! Jag satt i sovrummet med två åskrädda hundar i mörkret över två timmar. Längesen jag varit med om sådant oväder så nu har vi en välvattnad gräsmatta om man säger så.
Jag tror syrenen slog ut på direkten?!? Hihi
Vi har två nyfriserade hundar också! Wilma 12 år  blev nästan som en valp igen?
Kul att vi sådde gräs här men nu är R inne på att köpa färdig gräsmatta att rulla ut istället, allt sköljdes bort med regnovädret! Typiskt!


Åh jag har suktat så efter ett par Valentino skor men så hittade jag dessa från Bianco istället o kom fram till att jag hellre köper dessa för 799:- än de nedan för 7000:- ?!?

Då kan jag ju ändå köpa 10 par skor istället!!!!!! Eller hur!!!!!! ;D

Igår fick jag en sommarpresent av mitt härliga Tietogäng jag tränar på torsdag luncherna. Tänk att det redan gått en termin, vi kör sista nästa torsdag innan sommaruppehållet.

Men efter det kommer det nya utmaningar för min del! ;D! En egen PT-Lisa med skräckblandad förtjusning!?! <3

Ha en härlig fredag! I em kör jag spinning o imorgon blir det fotbollsmatch på Tingvalla, efter matchen åker vi hem till oss o äter middag! Välkoman hit Lisa, Magnus, T o Ika!

<3

Kram Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar