Petra Nyman Art & Design

tisdag 26 maj 2015

Vincontoret i Karlstad på en måndag! Påbörjad renovering av bibliotek!

Hej på er igår efter min spinning skulle vi träffas på Vincontoret med våra vänner! Inte visste jag att vi hade tillgång till sådana här fina annorlunda lokaler då R är medlem i Vincontoret. Otroligt hög mysfaktor. Vad innebär det att vara medlem? Jo så himla smart man betalar 1000:-/månad o får tillgång till så fräscha lokaler med både vinkällare, (alla medlemmar har sitt egna vinfack)

Kika in HÄR! så får ni se så fint!

Medlemmarna har möjlighet att boka hela lokalen eller bara något rum som kan ju utnyttjas för både fest, jobb, affärsmöten, minikonferenser, utbildningar, förfest you name it!
Det finns bla ett konferensrum för 30 sittande utrustat med både projector, whiteboard som även kan användas till lite större middagsbjudningar. Mycket allsidiga lokaler.
 Det ligger så fint på Kasernhöjden i Karlstad
Min frans kimono hittar ni HÄR!
Vinkällare där alla medlemmar har eget vinfack!
 Rätt temperatur o o fuktighet för lagring av vinet! Haha som ni ser går det även ha öl där!;)
Man anordnar även både whiskyprovningar, champagneprovningar  vin o öl-provningar, grillkvällar osv för medlemmarna, blir lite som ett nätverkande när man kan träffa andra medlemmar.
Hur smart är inte det här! Ett kylskåp fullt med smarriga delikatesser som man kan förse sig med sen swishar man pengarna till numret som står på dörren!
 Det fanns även ett cigarrum för den som är intresserad av det?!
 Fina Anna, Lotta o Emma! R o Pierre fick inte plats i bild! Hihi 
 Söderberg hade caterat mat. Tyvärr kunde jag inte smaka på vinet då Claes spelade fotbollsmatch o vi har en lite hundvalp därhemma (så är det när man skaffar bebisar på äldre dar) så jag stannade bara någon dryg timme. R stannade kvar o jag tog bilen hem till odjuren! <3
Vi hade bara bokat ett rum den här kvällen men det går hyra hela stället om man skulle vilja.
 Så härliga människor, (Söderberg är delägare i Vincontoret) det blev lite kort träff för min del men vi kommer träffas redan på torsdag igen då är det Vip invigning för Leos Lekland här i Karlstad där våra män äger fastigheten. Så fina lokaler även de!
Igår kom Patrik hit så nu ska det monteras, snart kommer det vara inbyggda skåp, bohyllor hela vägen upp till tak. Kommer bli sjukt fint!

Mitt inlägg om veckans middagstips försvann så jag får väl göra ett nytt försök!
Har ju några smarriga middagstips till er!

Ikväll är det fotbollsmatch igen, Carlstad United spelar DM match mot IFK Ölme.
Hoppas vi klarar oss från regn är trött på att frysa!

Ligger o bloggar, dricker kaffe kollar Nyhetsmorgon med ett halvt öga!
Hörde just att det finns mellan 10 o 20 000 hemlösas katter bara i Stockholm så fruktansvärt! Tyvärr är R allergisk annars skulle jag nog ta hand om ett par! <3

Jag ska snart åka iväg o rama in några sålda Artprints! 

Ni glömmer väl inte mors dag på Söndag! ;D


Ha en fin tisdag!

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar