Petra Nyman Art & Design

tisdag 6 oktober 2015

Baseball Yankees- Red Sox som i en amerikansk film! New York del 3

Efter lunchstoppet på underbara Baltazar fortsatte vi shoppingen på väg hem! Några hade tröttnat dock?!?

Lisa o R tar igen sig när resten spanar herrkläder!
<3
Vi promenerade hem! Så skönt när vi alla har varit här tidigare så vi har inte varit på TimeSquare en endaste gång! Hihi Det är ju annars något man vill se om det är fösta gången man är i NYC!
Vi gott mod! ;)
Vi har inte haft vidare tur med vädret! Tror vi prickade in de värsta regndagarna faktiskt men vi är ändå glada att inte stormen tog sig till NYC som det var prat om ettag?!?

Lisa o Magnus hälsade på ett par vänner som bor i New York.
T ville gärna gå på Baseball o vi hängde på!
Det var en riktig upplevelse kan jag säga! 
Absolut inget jag skulle komma på själv men så himla kul att ha sett det man ser i alla amerikanska filmer.
Det tog aldrig slut på regnet, resan hit var en parodi då vi åkte omkring i en taxi i en halvtimme där taxichauffören  inte visste någonting. Till slut fick han släppa av oss vid tunnelbanan fast han lyckades släppa oss på fel sida tyvärr. Vi fick försöka ta oss till rätt ställe o det var så trångt på tunnelbanan så jag tror vi alla hade lite cellskräck innan vi var framme vid Bronxs o Yankees stadium hihi. Jag o Ika bara skrattade till slut! Känns som man är med i en film typ!?
Som tur var köpte vi plastpåsar för 5 dollar (kallar det inte för regnrock) trots att vi köpte biljetter under tak!? Hmmm ja ja vi har trevligt det är huvudsaken!
Fullt drag, musik, jubel, mat o öl!
Våra fina män piff o puff! <3
Varför inte lite blått sockervadd när vi ändå är på baseball!?
Öl, amerikansk skräpmat o Baseball på Yankees stadium mellan Yankees o Red Sox! 
Ika fick dessutom en ny amerikansk vän då hon hamnade bredvid henne vid middagshänget haha vi ville inte sitta ute i regnet o äta utan ställde oss vid ett barbord..... dessa trevliga "ytliga" amerikanare tycker många Svenskar ! Hon tog kort på oss! Så himla glad o härlig ;)
Kul att ha gjort detta även om vi var genomblöta o frusna! Vi fick taxi direkt utanför till hotellet så en varm dusch när vi kom dit var helt underbart.

Tog ett foto på väg ut på den här Yankees Basebollspelaren JoeDiMaggio 

som var gift med  Marilyn Monroe!

Snart dag tre i NYC!

<3

Kram Petra
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar