Petra Nyman Art & Design

måndag 4 maj 2015

Back to life! Egen sandstrand! Renovering! Enkelt middagstips!

Hej! Hoppas ni har en bra start på veckan! Inte direkt väder som igår?! Idag är det grått o regnigt här i Karlstad. Herre jisses vilket party vi var på i fredags tog nästan hela helgen att repa sig! Inte så ofta nu för tiden som tur är, men så kul vi hade! Det var lätt värt att vara lite trötter!
Hade en riktig sommarfeeling igår! Satt ute o läste i flera timmar!
Hur härligt är inte det här!
Blev sugen på att få ut alla utemöblerna men idag känns det som det kan kvitta.
Jag hade sällskapsdam <3 Bonnie låg o sov ute hos mig i flera timmar på den gosiga filten.

Titta vad fint grannen har fixat! En egen liten sandstrand! Hur häftigt var inte det!

 Här skulle det vara perfekt att skaffa en egen sandstrand?!?
R sa att jag fick lugna mig lite hehe då vi håller på att renovera vinden, ett bibliotek o en Walk in Closet till mig! Okej då! Fatta att jag inte varit uppe på vinden en endaste gång då jag inte känner för att klättra på utsidan av huset hihi! Nu har jag bestämt mig för att jag ska inte gå upp förrän det är helt färdigt! Tror det kommer bli sjukt häftigt!
 Står på vår brygga o suktar efter sandstranden hehe!
Markolio kör med palmer också! Det kanske kan vara något?
 Jag gjorde en jättegod enkel middag igår ett recept som jag hittade i nya Amelia.

Kycklingfilé med fetaost och tomater

4 kycklingfiléer
Fast potatis
1 hel vitlök
1 dl olivolja
1 msk torkad persillade
500 gr körsbärstomater på kvist
1 kruka färsk basilika
150 gr fetaost i bit
Salt o svartpeppar

Gör så här:
1. Sätt på ugnen 250 gr. Tunnskiva potatisen. Dela oskalade vitlöksklyftor. 2.Vänd runt potatis o vitlöksklyftor med 1/2 dl olivolja salt o peppar i en långpanna. Rosta i mitten av ugnen i 10 min. 3. Gör iordning kycklingen genom att skära några snitt i varje filé. Krydda med persillade, salt o peppar. 4. Ta ut potatisen. Sänk ugnsvärmen till 225 gr. Fördela kycklingen o tomaterna över potatisen. Ugnsbaka i mitten av ugnen 15-20 min tills kycklingen är genomstekt. 5. Toppa med färsk basilika o smulad fetaost.

Jag gjorde även en kall sås till

1 burk cremefraiche
1 msk västerviks senap
smaka av med salt o cayennepeppar

Älskar matlagning när allt är i en form!
Blev väldigt gott dessutom!

<3


 Gillar mina bestick från Thailand!

Nu ska jag måla, tvätta lakan o ladda för mitt spinnngpass ikväll!

Sjukt taggad!

Ha en härlig dag så får vi hoppas solen kikar fram snart igen!

Pöss!

<3

/Petra

2 kommentarer:

  1. Åhhhhhh va härligt med strandtomt , det är det enda jag saknar här hemma men det är inte så lätt att få till , närmsta sjö ligger liiiite för långt bort , ett gäng gator emellan :-) Brygga funkar väl det med men rätt som det är har du nog en strand med kan jag tro :-))) Kram B

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hihi ja det håller jag tummarna för! ;) Kram kram

      Radera