Petra Nyman Art & Design

onsdag 12 juni 2013

Skulle kunna leva på fisk i foliepaket resten av mitt liv!

Redan lite trött på grillat kött o sommaren har knappt börjat än! Hur ska det gå?! Men fiskpaket var hur smarrigt som helst! Så enkelt dessutom! Allt i ett foliepaket, fisk, grönsaker, färskpotatis, en smörklick eller lite olja! Jag hällde på en skvätt grädde sen direkt på grillen i 10-15 minuter!
Inte en gryta, stekpanna eller ugnsform att diska! Vilken genialisk idé!
Jag körde med Lallersteds remouladesås o skirat smör med hackat ägg!
MUMS
 

 
 

Tada!
Klart för avnjutning!

5 kommentarer:

  1. Gud så fint ni bor!! Vilka lyllosar ni är!
    I helgen hade jag tjejfest och passade därför på att köpa en fryst hel lax. Tinade den, gjorde en marinad och lade den i folie och sen i grillen i ca 30 minuter(vände den 1 gång). Jättegod blev den! Det tyckte även hundarna som fick resten, laxen var ju jättestor! Jag har ju det senaste året börjat äta fisk och lax och tonfisk är favvisarna.
    Saknar dina spinningpass...min skada är inte bra, går på behandling hos Pete Sutton men skall ev prova utespinningen om det går...
    Kramar Anja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vilken bra idé! Det måste jag testa! Mysigt med tjejkväll! Saknar dig också! Krya på dig snabbt nu! Utespinningen kommer bli helt underbart skön tror jag!
      :) Kram på dig! /Petra

      Radera
    2. Glömde säga till dig Anja! Ni bor ju hur fint som helst! Lummigt o härligt! :)

      Radera
  2. Sååå gott, trodde jag var den enda som redan nu tröttnat på grillat kött ;0)
    La du i potatisen rå?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Potatisen är rå fast i mindre bitar! Det gäller nog att hitta lite roliga marinader o tillbehör ang grillningen! Risken är att man fastnar i samma mönster med grillningen! Lova att du delar med dig på din blogg om du kommer på något smarrigt sommarrecept!:) Kram Petra

      Radera