Vardagslyx, eller festrätt!
Testa detta, ni blir inte besvikna! Jag älskar ju dessutom kyckling i alla dess former!
:-)
 |
Dagens ingredienser! |
 |
Dela kycklingfiléerna o stek en fin yta, salta, peppra! |
 |
Nu ska härligheten in i ugnen! |
 |
Oliverna o Basilikan lite senare! |
 |
Här har jag lagt på oliverna! En liten stund till i ugnen! Det doftar ljuvligt! |
 |
Blandade oliver! Mums! |
 |
God sallad till! |
 |
Riktigt känner hur gott Basilikan doftar!
|
 |
Bon Apetit! Visst ser det gott ut! Yummi!!!
Receptet i sin helhet lyder: (som damp ner i min mailbox)
Kycklingfilé med oliver och soltorkade tomater
4 port.
4 kycklingfiléer.
10 oliver (jag tog en burk med blandade oliver)
10 soltorkade tomater (jag köpte en liten burk färdigstrimlade)
2 tsk sambal oelek
3 dl grädde
2 msk kycklingfond.
basilika
Dela kycklingen i två delar. Bryn lite lägg sedan i en ugnsform.
Skiva tomaterna och oliver tunt.
Blanda grädden, sambal oelek och kycklingfonden.
Häll såsen överkycklingen i formen tillsammans med tomaterna.
Låt stå 15- 20 minuter tills det är varmt och färdigt (200gr)
Lägg i oliver och basilikan på slutet.
Det blir lite sås så gör gärna dubbel sats.
Lycka till
Åsa M
|
Det bästa är att det finns kvar så jag
får en god fredagslunch efterZummbaklassen:-)
Ikväll får vi se vad vi hittar på för gott! Svårt o välja bland alla goda recept!
Fin fredag på er!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar