Vardagslyx, eller festrätt! 
 Testa detta, ni blir inte besvikna! Jag älskar ju dessutom kyckling i alla dess former! 
:-)  
  | 
| Dagens ingredienser! | 
  | 
| Dela kycklingfiléerna o stek en fin yta, salta, peppra! | 
  | 
| Nu ska härligheten in i ugnen! | 
  | 
| Oliverna o Basilikan lite senare! | 
  | 
| Här har jag lagt på oliverna! En liten stund till i ugnen! Det doftar ljuvligt! | 
  | 
| Blandade oliver! Mums! | 
  | 
| God sallad till! | 
 
  | 
Riktigt känner hur gott Basilikan doftar! 
 
  | 
 
  | 
Bon Apetit! Visst ser det gott ut! Yummi!!!   
Receptet i sin helhet lyder: (som damp ner i min mailbox) 
 
Kycklingfilé med oliver och soltorkade tomater 
 
4 port. 
 
4 kycklingfiléer. 
10 oliver (jag tog en burk med blandade oliver) 
10 soltorkade tomater (jag köpte en liten burk färdigstrimlade) 
2 tsk sambal oelek 
3 dl grädde 
2 msk kycklingfond. 
basilika 
 
Dela kycklingen i två delar. Bryn lite lägg sedan i en ugnsform. 
Skiva tomaterna och oliver tunt. 
Blanda grädden, sambal oelek och kycklingfonden. 
Häll såsen överkycklingen i formen tillsammans med tomaterna. 
Låt stå 15- 20 minuter tills det är varmt och färdigt (200gr) 
Lägg i oliver och basilikan på slutet. 
Det blir lite sås så gör gärna  dubbel sats. 
Lycka till 
 
Åsa M
  | 
 
Det bästa är att det finns kvar så jag 
får en god fredagslunch efterZummbaklassen:-)
Ikväll får vi se vad vi hittar på för gott! Svårt o välja bland alla goda recept!
Fin fredag på er!
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar