Petra Nyman Art & Design

söndag 26 februari 2012

Fortkörning! Hotellweekend i Göteborg när sonen spelar SM i Futsal!

 Vi hämtade Bella från skolan o drog iväg till Göteborg för att se Claes o Carlstad United spela Futsal sm! Jag som alltid tycker att min man kör för fort lyckades till sist få medhåll av polisen som plötsligt dök upp vid sidan och " aja bajade" med pekfingret! De hade tydligen väldigt bråttom för sedan drog de vidare i 160 km/tim! Tur i oturen?!? Straffet kom dock lite senare när vi blev påbackade på parkeringen!:-(

Annars har helgen varit hur mysig som helst!

Fredag kväll på väg in till hotellet efter att ha sett första matchen som oturligt nog slutade med förlust! Här bodde tydligen Madonna sist hon spelade på Ullevi :-) Kanske därför jag drömde att jag träffade Charlotte Perelli inatt ?!?:-)
 


Underbart att Bella följde med till Göteborg för att titta på lillebror och mysa med mammi o pappi!!


God middag på hotellet! Vi fick sista bordet, då det tydligen är Horse show i stan?!?


Vi satt o pratade o hade jättemysigt hela kvällen!


Promenad, lunch o shopping i Nordstan. Galet mycket folk!

Nya vårskor ifrån Zara! Kan någon verkligen gå i dessa?!? Möjligtvis Pernilla W?!?


Timeout! Killarna vann match nr två! Tredje matchen som var direkt avgörande för om de skulle gå vidare till slutspel på söndagen var otroligt spännande! Det är dock små marginaler i Futsal ! Efter mycket kämpande var det besvikna killar som tyvärr inte gick vidare!

Hotellfrukost! Men alla hotellgäster skulle tydligen äta frukost samtidigt! Kul o bara titta på alla människor som härjar runt!:-) Inte just på den här bilden! Där hann alla undan! He,he!



På väg o checka ut! Bye, buy Gothenburg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar