Petra Nyman Art & Design

fredag 27 november 2015

Mor o dotter mys i Stockholm! Imponerande dag på Balettakademien! Julstämning!

De här dagarna har varit rena vitamininjektionen för mig o mamma!

Jag är så tacksam för min underbara familj <3 Vilka mysiga dagar vi har haft med Bella. Att få vara med på Bellas dag i skolan på Balettakademien fick både mig o mamma att bli helt stumma. 

Vi blev så imponerade av dessa lektioner som var i 105 min, där inte en minut gick till spillo. Sådan fokus från elever o lärare som var så engagerade i sina elever. Grymt jobbat. Vi förstår inte hur de orkar både fysiskt o psykiskt. 

Bellas klass verkade vara en väldigt mysig klass. Så glad för hennes skull som lever sin dröm. Det är Fame på riktigt. Blod , svett o tårar. Kul att se för det går nog inte förklara i ord.  Elever som drillas så hårt för att bli professionella dansare och som alla brinner för dansen.
Mamma o jag tog tåget i onsdags förmiddag. Vi tog en räkmacka på tåget till lunch så kunde vi springa på stan några timmar innan Bella slutade för dagen.
Så fint på NK där julskyltningen är helt fantastisk.
Många barn som stod o lyssnade på julsagor vid NK skyltfönstren.

På NK går de verkligen all in för rätta julkänslan :)
Julälgarna på Sergels Torg var på plats! :)

Efter lite shopping på stan tog vi Tunnelbanan till hotellet även om mamma o jag åkte en station för långt så vi fick ta en tillbaka hah vad vi skrattade. Som tur kom Bella o mötte oss o guidade oss till Hanssons hotell som bara ligger 100 meter ifrån Bellas lägenhet.
Mamma o jag fick ett stort rum med egen kakelugn. 
Ett lite äldre hotell med högt till tak. Jätte mysigt!
Bella kom tillbaka till hotellet efter att hon tagit en dusch. Vi satt o pratade en stund innan vi gick tillbaka till Bellas lägenhet så mormor fick se var hon bor.
<3
Vi gick en km till en restaurang som jag glömde kolla vad den hette nu. Det var fullsatt så vi fick stå i kö någon halvtimme innan vi fick bord. Jag skrattade när jag skulle ta bild på mamma o Bella med hela blomman i mammas ansikte! ;)
Min finaste mamma o dotter!
<3

Love you!

Efter middagen gick vi tillbaka till hotellrummet o kikade lite på Zlatan matchen innan vi somnade.
Bella kom tillbaka på morgonen o åt mysfrulle med oss! 
Så otroligt lugnt o skönt det var på det här hotellet, skön soft musik, tända ljus o inte alls så där skramligt som det kan vara på stora hotell.
Vi åt en långfrukost innan vi gick ca 5 min till Balettakademien i regnvädret.
Spännande att få följa med en dag o se hur hon har det på dagarna! ;)
I kafeterian fanns bilder på alla lärare på Balettakademien.
Första lektionen var ballett i 105 intensiva minuter med egen pianist som de tydligen alltid har. 

Vi satt på varsin stol med stora ögon jag o mamma. 
Vilken kroppskontroll, vilken styrka vilken fokus av alla. Grymt imponerande att se.

Torsdagar har de sovmorgon o börjar inte förrän 10:30 så efter balettlektionen tog vi en lunch i kafeterian sen var det dags för Jazz o modern klass. 

Ja det går inte i ord beskriva hur intensivt o kul det såg ut. Det är som värsta fyspasset i 105 minuter. Sen var vi grymt imponerade hur snabbt de tog in en helt ny koreografi, kan det ens vara möjligt?????  Mormor o jag skakade på huvudet WOW faktorn var stor kan jag säga. Kul att få träffa Bellas kompisar också....så gulliga.

Efter lektionen fick mamma o jag ge oss iväg till stationen för att hinna med tåget hem. Men vi konstaterade att vi hade kunnat sitta där hela veckan o tittat på så fängslande var det.

Bellas klass skulle avsluta dagen med fys! What? Det har ju varit fys hela dagen ju?!

Nu har de snart gått halva tiden här, tänk hur duktiga de ska vara efter ytterligare 1,5 år?!?


<3

Vilka härliga dagar! Jag kan inte sluta tänka på detta!

Det ska vi leva länge på!

Idag ska jag köra spinning i 45 min! Haha inte mycket o komma med efter att ha sett detta gäng men det ska bli väldigt härligt ändå!

Sen ska vi försöka göra advents fint här hemma så julstämningen infinner sig även här!

Ha en underbar fredag vänner!

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar