Petra Nyman Art & Design

torsdag 12 november 2015

Mammografi! Fars Dags present! Matt tvätt! Enkelt pastarecept!

Hej! Hoppas allt är bra med dig! Jag mår toppen o har precis kommit hem från Tietos lunchpass där jag kört ett riktigt köttpass med olika intervaller. Jag känner mig stark så träningsresan har nog gjort sitt! ;) 
Man får verkligen så mycket inspiration av att åka på träningsresa, bla tog jag tag i att beställa en ny tid för en mammografi en tid jag missade i somras o sen har det inte blivit av att jag bokat en ny?!? Känner ni igen er? Att man förtränger sådana viktiga saker när det går så oerhört smidigt. Det tog ju bara ca 5 min.

Det går redan att anmäla sig till April 2016 ;)))))
Det svåraste var att få parkering vid sjukhuset, det var inte det lättaste!
Vi har såklart även firat R på fars dag! <3 Han fick både topptips, trisslotter o en god lukta gott som inte luktar för starkt utan väldigt fräscht för män DOLCE & GABBANA the One.

Josefin o Claes kom o åt oxfilémiddag med hasselbakspotatis o vitlöksmör. Vi avslutade middagen med lite Yatzy som jag vann med 1 poäng! Hehe
Det hände en liten olycka då Claes byggt ett litet torn av bordtabletter för att gömma presenterna till R då vi inte hann slå in dom. R lyckade välta vinglaset som for ut över hela mattan o stolen. Bra början på fars dag?!? Hihi. Men vad som var bra var att vi äntligen fick tummen ur att beställa en matt tvätt (kan säkert finnas lite valpkiss där också) det gick hur smidigt som helst, så nu känns mattan o även stolsdynorna fräscha igen. Fort gick det också!

Om ni vill ha ett snabbt o enkelt pasta recept så tog jag choritzokorv som jag stekte med en gul paprika o lite socker ärtor samt några sparrisar som jag hade kvar i kylskåpet, sedan kokade jag pasta o blandade ner en burk cantadou ost ( jag tog vitlök o örter) men man tar ju den smaken man gillar helt enkelt. Smakade av med salt, peppar o cayennepeppar. Hur gott o enkelt som helst!

Det blev hur krämigt o gott som helst!

Nu ska jag snart åka o signera några gicléetryck. Det är så mycket fint på G!

Jag längtar efter både kuddar, brickbord, skärbrädor o glasunderlägg med nya trycket Light Side!

Håll utkik jag meddelar så fort de är klara!

Ett julklappstips kanske!?

<3

Ikväll ska vi på hockey! Vi ska sitta i restaurangen o jag tror det är många rätter som vi kommer bli serverade så jag måste verkligen vara hungrig när jag går dit! ;)

Maten är viktigare än hockeyn? Haha

Idag kommer sonen hem från att ha jobbat i Västerås hela veckan. Ska bli skönt att få hem honom!

Imorgon kommer Bella hem från Stockholm så vi ska fira hennes födelsedag med en god middag o myys!

<3

Ha en fin torsdag!

Kramar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar