Petra Nyman Art & Design

fredag 26 september 2014

Hösten tar vid! Kyckling på torsdag! Utomhusspinning på KMTI!

Hej på er! Vilken vacker höstdag vi hade igår! Lite vemodigt när man tänker tillbaka på sommaren! Även om jag är grymt sugen  på att mysa till det med brasa o tända ljus! Känner mig lite kurig! Ingen fredagsspinning idag eftersom mina goa kollegor ska köra ett utomhusspinningpass i 90 min. Häftigt att de släpar ut alla 35 spinningcyklarna till vår konstgräsmatta! Tyvärr är vädret lite gråare o tristare än det var igår! Kände lite i halsen imorse när jag vaknade så det blir nog bra att ta det lugnt med träningen idag! Det får räcka med promenad!
Titta vad mitt Olivträd har växt! Det är tom oliver på det! Köpt på Netto för 199:- tidigare i somras! Poolen ska snart stängas av! Den är skitig o inte alls fräsch! Titta en handduk ligger kvar på solsängen sedan någon varm dag i somras! <3 Och ett par badshorts hänger kvar på sträcket! Några dagar som tillbringades här ute i somras! <3

Igår jobbade jag på förmiddagen! Sen åkte jag iväg till Tieto o körde en efterlängtad Powerstep! Gissa om jag har träningsvärk idag!? Men ändå rätt skönt faktiskt! Sen åkte jag o handlade, fixade här hemma! Tog en promenad med doggisarna i höstsolen!(tog en rolig Instabild om jag får säga det själv! Hehe) <3 Gårdagens middag blev kycklingfajitas! Kyckling på fredag brukar det ju stå i reklamen men här blev det på en torsdag!

Med egen gjord Guacamole! Mosade avocado med lite cremefraiche en vitlöksklyfta lite pressad citron o smakade av med salt o cayennepeppar! Smaskens!

Kolla in himlen så blå den var igår! Känns som hundra år sedan vi åt middag här ute nu! Tänk att huset blev färdigmålat en dag innan Claes tog studenten! ;)
Palmerna har också växt i sommar! Inte visste jag att jag hade så gröna fingrar!;)
Grillen står där! Känns som det var väldigt länge sedan den var igång!
Har inte bestämt kvällens middag än men kanske ska dra igång den ikväll! Vi får se!?
R håller på att ta upp båten! Ja den här sommaren går mot sitt slut! Nu får en härlig färgsprakande höst ta vid! Jag ska snart sticka iväg o handla! Hoppas hinna måla lite senare också! 
My passion in life just nu!
Så härligt! Nästan lika härligt som ett svettigt träningspass! Hihi

Vad ska ni äta till middag ikväll? Vad har ni för planer den här helgen!

Just det! Jag har glömt att boka hotell! Så det ska jag göra först! ;)

Kram på er alla!

Trevlig fredag!

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar