Petra Nyman Art & Design

fredag 18 september 2015

Operation! Pms! Gråtmild! Målar o den går på Repeat! Middagstips!

Wilma vår 11 åriga Jack Russel har opererat sina juver på ena sidan, andra sidan opererade hon för ett halvår sen, jobbigt när djuren blir äldre! Jag sov riktigt dåligt inatt pga det plus att jag knappt  kunde vända mig pga min rygg men på em när jag målat i alla de konstiga ställningar kändes det ändå bättre än gårdagen så jag är på bättringsvägen. Jag skippade dock Tieto idag (Powerstep) eftersom Marianne ändå kunde köra men annars hade jag såklart gått dit med visselpipan om jag inte kunnat köra själv! Det viktigaste är ju att alla andra får sin träningsdos! Imorgon är det min tur ändå!
Spinning 16:15 Tjoho!!!!! Vad jag längtar!!

 R sa när han såg den påbörjade målningen! Lite annorlunda än vdet du brukar måla?!? 

Yes! Jag fick en sån grym inspiration av den här tjejen o den här videon.

Kan vara den mest känslosamma film på 4 min jag någonsin sett?!!!!

Mina känslor om det så är för att jag inte tränat på väldigt länge? Pms? Haft ont i ryggen? Haft ont i halsen i nästan 4 veckor eller bara är en känslosam person som Fiskarna är ( mitt stjärntecken) hihi

Inte vet jag?!? 
Har ni sett den?
Annars måste ni titta på den här från början till slut! ;D!

<3


Den här går på REPEAT här hemma! ;)

<3 

Vacker, känslosam, alldeles underbar bra låt!


 Idag har jag målat nästan hela dagen här i biblioteket som nästan är klart nu!? Patrik var här i tisdags Det enda som fattas nu  en liten låda uppe i taket o sen ska min morbror ta över o måla bokhyllorna;)

Undrar hur mycket jag hinner kladda ner innan dess??
 Wilma var lite låg när hon kom hem från operationen! Ville inte lägga sig ner utan vaggade framåt tillbaka! Men nu har hon ätit en stor skål med mat o lagt sig till ro gumman!
Försäkringen hade gått ut så operationen gick på 10 000:- men vad gör man inte för sina djur?! Tar ner månen om det skulle behövas!
<3
 Enklaste middagen är ibland den godaste!? Igår blev det
Grillad kassler med Blomkålsgratäng!

Recept hittar ni  Så gott!

Nu drömmer vi! Wild Dreams! 

Vad de än är!? :)

<3


Kram o godnatt!

/Petra

2 kommentarer:

 1. Hej! Läser att er hund blivit opererat bort sina juver! Vår hund har också opererat bort alla sina! Hoppas att Wilma snart blir bra och läkningen går fort!
  Undrar lite över det du skrev att försäkringen gått ut! Hur menar du där?

  Vilken underbar tavla du har målat! Du är så duktig!
  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack AnnBritt! När Wilma opererade sina juver förra gången fick vi förnya försäkringen men att den inte skulle gälla om hon behövde göra en operation till så därför är det bara till att pröjsa denna gång! Det går bra med Wilma hon är så tålig! <3 Hoppas du haft en härlig helg precis som jag har haft! Kramar Petra

   Radera