Petra Nyman Art & Design

tisdag 5 augusti 2014

Svart mask! NYC! Regn! Städdag! Tacopaj! Pasta Carbonara!

I förrgår fick jag o Bella för oss att testa den nya svarta ansiktsmasken (Dermatrisse)! Okej man ser inte klok ut när man har den på sig o det gör ruskigt ont att dra av masken när den torkat men både jag o Bella var överens om att den fungerade toppen! Vi fick den lenaste babyhyn man kan tänka sig! Jag köpte den på lyko samtidigt som  jag köpte Scholl fotfilen.
Mor o dotter!

I söndags lagade jag mat för fösta gången på länge kändes det som haha! Inte speciellt kul att stå i köket när man nästan smält bort! Tacopajen är en gammal klassiker här hemma! Ni hittar receptet HÄR!
Eller en annan favorit som också är väldigt enkel o god HÄR!
Annars började jag jobba lite smått igår! Lunchdags o datorjobb! Fixade tågbiljetter till Mölndal o Stockholm (jobbresor) svarade o rensade mailen. Bara KMTI ledigt en vecka till men sen drar passen igång igen det ska bli skönt faktiskt!
 Okej vad gör det att jobba en stund när himlen såg ut så här!
Åska o skyfall! Hundarna satt i knät hela eftermiddagen! Stackare att vara så livrädda för åskan!
Snart kom skyfallet!

 Bella var o gjorde slingor igår! Jag undrade vart hon tagit vägen efter ett par timmar!
Har man mycket hår så tar det tydligen 3 1/2 timme! Så klippningen får hon komma tillbaka på onsdag o fixa! Jisses! 
Jag tycker det blev supersnyggt! <3 <3 <3 Om ett par veckor börjar Balettakademin o Bella är andra reserv! Nästan irriterande nära när de tar in 24 st o det var över 250 som sökte! Så idag tog hon tag i saken o bokade en flygbiljett till New York! Dansa på Broadway Dance Center är ju inga stora fel det heller! Så nu blir det nog en tur för mamsen till NYC till hösten igen! <3 Va synd om mig!

 Igår gjorde jag en smaskig carbonara till grabbarna! Blandade 2 äggulor med 1 dl vispgrädde och massor av riven gratängost, salt o svartpeppar. Knaperstekt bacon, svartpeppar o riven parmensaost över. Igår serverades det spagetti till.
Bra energi för tränande ungdomar!=D
Det är kvavt o varmt trots allt regn så jag har gått i mina nya jenasshorts jag fyndade i Sunne på Garderob i flera dar! Tror jag betalade en hundring mot 500 som de kostat tidigare! Jätte sköna o jag gillade nitarna!
Tråkvädret fortsätter! Tur att det inte sett ut så här hela sommaren som det kan göra vissa år!

Det enda jag vill är ju en fet sol på en blå himmel ju!
Det är väl inte så mycket begärt! Hihi

Nej då skämt o sido!
Idag får jag ett skinande fint hus här hemma!
Det var inte igår precis!
Skönt när man får massor gjort som man inte får när solen steker på!

Ha en finfin tisdag!

På återseende!

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar