Petra Nyman Art & Design

torsdag 28 augusti 2014

Nedräkning semester! Favorit köttfärsgratäng Hermanssons! Ny App!

Ja men fatta att inom kort (några veckor) kommer vi befinna oss i det här paradiset! En grekisk liten ö som jag aldrig hört talas om tidigare!  Karpathos Så nu googlar jag bikinis för fulla muggar haha Vad tror ni om den HÄR!? Så jädra snygg så den ska jag alldeles strax klicka hem! :D
Vi reste ju ingenstans i sommar eftersom Nerja var o är även uthyrt närmsta tiden!
Men det här stället såg ju inte ut att gå någon nöd på oss precis! ;)
Kolla in stället vi ska bo på! Balkong o havsutsikt! HÄR!
Tjoho! Vi reser med våra härliga vänner Micke o Helena! <3
Igår lagade jag vår favoritköttfärsgratäng Hermanssons! Det receptet har jag lagt ut på bloggen tidigare! Ni hittar receptet HÄR!
Den känns fräsch trots grädde o västerbottenost! Sen kan man ju alltid köra rättika istället för potatis om man vill skippa kolisar!
Mumsfilibabba! Ska ta till lunch nu! <3

Det lönar sig att rota långt ner i garderoben ibland! Hittade massor av kläder som jag glömt bort! Solen strålar ju här i Karlstad närmsta dagarna! Det tackar vi för, har varit alldeles för mycket regn i augusti!
Kantareller som jag inte plockat i skogen som alla på Insta har gjort! Hihi utan köpt för dyra pengar på Ica så jag blev snålove o fyllde ut med billiga champinjoner! ;)
La fläskotletter i marinad innan jag åkte o körde spinning på KMTI i tisdags! Så härligt att vara igång med höstschemat igen! Jag har redan kört två spinningpass mån o tis! Imorgon ska jag köra både 80s spinning o Zumba! Så jag ska träna lite Zumbasteg i eftermiddag!
Nu blev jag sugen på kantarelltoast! <3
I måndags efter spinningen åkte jag till Tingvalla o kollade Derbyt mellan  CU o KBK!
Rättvis vinst till våra killar! Bra jobbat! 3-1 Där träffade jag goa Ika o Eva! Så vi hann "spåna" på lite nytt bus! Hihi R kom direkt från flyget o missade bara första halvlek!
Har hunnit med hundpromme o en liten paus i solen med nya Damernas!

Vi önskar er en härlig torsdag! Njut av solen!
Nu ska jag äta sen lunch! Rester från gårdagen!
Jobba lite! Öva Zumbakoreografi!

Förresten jag laddade hem en ny App som var kul! "Timehop" man får uppdateringar vad man gjorde för inlägg upp till 5 år tillbaka! För 5 år sedan skulle jag förbereda en kräftskiva som vi skulle ha till helgen! Så nu kom jag på att jag inte ätit en endaste kräfta i år än! ;)

Bjuder på en glalåt!

Tjao på en stund!

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar