Petra Nyman Art & Design

torsdag 14 augusti 2014

Firar! Bella kom in på Balettakademien! Middag i Inre Hamn! Lyxigt värre!

 Hello bloggers! Jag tänkte nästan sluta blogga ettag men efter en veckas uppehåll känner jag mig sugen igen! ;) Så nu ska ni få ett mastodont inlägg vad som hänt under veckan! Det bästa av allt är att dottern kom in på Balettakademien i Stockholm! Ja men what hon har ju varit 2:a reserv men när det bara var en dryg vecka kvar bokade Bella biljetter till New York där hon tänkte förlänga den utbildningen hon gick på Broadway Dance Center förra året! Yepp biljetten var bokad o hon var nöjd med det! Häromdagen kom Bella ner med tårar i ögonen! Mamma jag kom in på Balettakademien! Yes så nu är NYC biljetterna nerspolade i toaletten! Haha Grattis underbara unge! På måndag börjar en ny fas i livet som Stockholmare! =D! <3 Så lycklig jag är för hennes skull! <3
Det var vi såklart tvugna att fira på kvällen! Men lite rosa bubbel!
Nöjd far! Grattis Bellsan!;)
Stod i köket o lagade mat när jag kikade ut genom fönstret o såg att vi hade finbesök i viken!
Vackra men kan va jävligt elaka! Bet morfar i stortån en gång! Haha
Lise Sandahl klänning med fel behå till! Hihi
Jag är nyklippt o nyslingad! Fick en ny jätte trevlig frisör på Clipodrom Linda då Åsa inte hade några lediga tider o Malin är mammaledig!
 Jag lagade en god oxfilépasta med bla kantareller!
 En liten aptitretare innan varmrätten!
Massor av parmesanost! Så himla smarrigt om jag får säga det själv!

Vi har också hunnit med att träffa våra förra grannar i Skattkärr! Vi spontanbestämde att vi skulle åka in till Inre hamn o käka middag på kvällen! Claes hängde också på o  åt med oss!
Jag bad den övertrevliga servitrisen (inget fel med det) att knäppa en bild! Tackar men vart gömmer sig Rose-Marie! Är hon under bordet eller?!? ;) Det var en bra middag tydligen eftersom Claes gjorde sitt andra A-lags mål på sitt inhopp nästa dag! 
Vilken grym kväll! Dessa sommarkvällar är verkligen magiska!
Jag hade käderna som jag fyndade på Garderob i Sunne när vi var o hälsade på Ika o Tomas!
<3
Vi åkte in till stan o tog ett glas vin! Vi satt på min o Ikas gamla jobbarställe! Stadshotellet! Fick lite nostalgikänsla faktiskt! Tänk vad man sprang o serverade där som ung!

Vilken lyx! Vi fick egen busschaufför hem! En hel buss alldeles för oss själva!

Ha ha vad vi skrattade! Inte dåligt det inte!

Vem vill stå o trängas i en taxikö när man kan få en hel buss för sig själv!

Lite skilland mot dagens "skitkärring" till busschaufför! Jag var nämligen till stan o fyllde på fransar hos fina Linnea då tog jag bussen hem.......... Jag tar det i nästa Blogginlägg istället! Det blir så långt annars!

<3

Love you!

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar