Petra Nyman Art & Design

lördag 23 augusti 2014

Stockholmsflytt! Jobb i Storstan! Fredags spinning! Gräsänkling!


Ikväll har jag varit grillmästare! Homemade burgers!
Bara jag o Claes hemma!..o Josefin) o hundarna såklart! R är nere i Europa o kollar biltävling!?!? 
Jag har inte mått så bra ett par dagar! Ni vet ju om ni läst min blogg att jag mår väldigt dåligt när jag har "varförärmanföddtillkvinnavecka"! Dessutom halsont på det o inte tränat på en vecka! Dålig kombo om ni fattar! Kanske därför jag inte bloggat på några dagar också! Mår iallafall väldigt mycket bättre idag! Tränat med ett härligt gäng! Dagens bästa! Tack Gode Gud för" Fred på jorden" o den nya musikanläggningen i spinningsalen! Wow vilket ljud! Mjukt o fint! Samma ljud vart man än sitter i spinningsalen! Förstod att det kostade några kronor men det var det abslolut värt! Ljudet är så viktigt när man kör spinning! 
Blev så glad när jag läste detta inlägg från Monique Lifezone från förra fredagen!
Det ska jag leva länge på! <3
Tack vad det värmde! Det var precis vad jag behövde just nu!



Gokväll i stugorna! Vilken hektisk vecka återigen! Ha ha har börjat göra uppdateringarna veckovis! Ja ja så får det bli ibland o det är ju inte så att jag tror att någon sitter o väntar på mina blogginlägg precis! ;D Bella flyttade till Stockholm i söndags o Balettakademien började i måndags! Jag tog tåget till Stockholm på måndag eftersom jag skulle jobba där tisdag onsdag. R jobbade i Västerås i måndags o hade bilen full med Bellas flyttkartonger. Bella mötte upp mig efter skolstarten o vi gick på stan o fixade en massa! Sen åkte vi till lägenheten Stort tack för hjälpen så länge P o E! <3 o mötte upp R med bilen full av flyttkartonger! Bella trivs redan jättebra! Den här veckan har det varit nollning med diverse upptåg o ikväll är det nollningsfest!

 I måndags plockade vi upp kartongerna i lägenheten sedan gick vi på en kvarterskrog i närheten! Så mysigt o centralt hon bor o nära Balettakademien! Helt perfekt! R i jobbsamtal! Jag tog ett glas rött o Bella en colazero! Sen en massa tapas!
 Efter middagen gick vi åter upp till lägenheten o packade upp lite till! (Idol premiär på tv:n i bakgrunden)! :)

 Detta har inte varit uppackat sen hon bodde o dansade i Linköping! <3
 R var tvungen att åka hem till Karlstad på kvällen! Bella ville fortsätta att plocka! R skjutsade mig till hotellet!
Jag bodde på Scandic Grand Central! Kändes nästan som man var på semester fast man var på jobb! Hihi...  Hotellfrukost med kollega sen bar det iväg till Älvsjö för jobb. En trevlig dag, massor av spännande på G!
 Tillbaka på hotellet! Vi hade tänkt att gå till Isbaren först men alla var för trötta o sega! Så vi gick inte utanför dörren utan åt middag på hotellet! 
 Mina goa Gustavkollegor! Hihi Ja dataprogrammet vi jobbar med heter GUSTAV! ;D!
 Så gott det ser ut! Jag åt förrätt toast skagen så jag orkade inte efterrätt! Men nu ångrar jag mig nästan hihi! Efter middagen kom Bellsan till mamsen o kollade på Paradise hotel! Hon har inte den kanalen i lägenheten! Jag ville inte att hon skulle cykla hem sent på kvällen så jag kollade med repan om jag kunde checka in henne också! Mysigt att hon var med o åt frulle på morgonen också!
 Mycket mat nu men missa inte  Sahara om ni är i Stockholm o vill äta Libanesisk lunchbuffé! Vi har våra stamställen! Den här på lunchen o Restaurang Underbar på kvällen! 

 Claes har jobbat hela veckan! Plus alla fotbollsträningar! En ny fas i livet där också!
Trött på kvällarna helt plötsligt! På måndag är det Derby match på Tingvalla CU-KBK kl 19:00!
Det blir perfekt efter spinningen som jag kör 17:00!  Sen har jag ju en resa bokad som jag måste visa er! Men det får bli i nästa inlägg tror jag! Skönt att förlänga sommaren lite! För nu känns det som hösten är här! Det kan den gärna få vara några veckor till innan vi drar till sol o värme igen!
Chansade på att beställa en sån här! Har ju så många klänningar där jag inte kan ha band på Bh:n! Har inte testat än? Utlåtande kommer! ;)

 Lite matmorsa har jag ändå hunnit att vara också!

Palsternacksmos o potatismos samt lite grönsaker!
Receptet på den goda kycklinggrytan hittar ni 


Godnatt! Så hoppas jag vi ses imorgon!
Har mer att berätta så fortsättning följer!


<3

/Petra

6 kommentarer:

  1. Woo...Härligt med bokad resa :)
    Ha en underbar Lördag fina du/Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har varit så mycket ettag nu så jag hade nästan glömt bort att det är snart! <3 Kraaaam!

      Radera
  2. Skönt att du inte behövde vara helt ensam igår kväll hihi. Tack för ett bra spinning pass som vanligt :) ha en bra fortsatt helg / kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen! Jag sa till Claes igår att ni måste vara här ikväll! Du får säga att du har en mörkrädd mamma! Hihi <3 Tusen tack! Detsamma till dig! :) Kram Petra

      Radera
  3. Jodå jag har väntat =) Spännande dagar i Stockholm
    Ha en bra söndag / Monica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad glad jag blev av din kommentar! Tusen tack fina du! <3 Ha en bra start på veckan! Mot nya upptåg! Hihi

      Radera