Petra Nyman Art & Design

lördag 21 februari 2015

Stor Eloge till Hotels.com! Födelsedagen! Recept Sjötunga Walewska!

Hoppas ni har en fin lördag vänner! Nu är det snart dags för oss att åka till varmare breddgrader. Åh vad skönt det ska bli. Vi bokade Indigo Pearl  samma underbara hotell som vi bodde på förra året vi var i Thailand. Vi bokade genom Hotels.com de har prisgaranti på sina hotell vilket innebär att hittar man någon som säljer samma hotellrum billigare får man tillbaka mellanskillnaden. Men allvarligt hur ofta söker man efter det när hotellet är betalt sen lång tid tillbaka. Jag har då aldrig gjort det tidigare ändå. Men vet ni det kommer jag ALLTID göra hädanefter. Av en slump sökte jag via Triago o lyckades hitta hotellet hela 10 700:- billigare! What det är ju massor av pengar ju! Vi tog en print screen av sajten o mailade till Hotels.com. Så nu sitter fickpengarna på kontot! Känns ju som rena lotterivinsten. Kollade dagen efter då var det dyrare igen! Ibland ska man ha tur!

Snart så! Känns skönt att lämna detta grådaskiga vädret här hemma!
 
Titta vilka fina Essence glas från  Ittala jag fick! 12 vitvin o 12 rödvin. 
<3
Jag packar upp glas o delar av tjejligan surrar i soffan! :)
Nu bara till ett litet I-lands problem! Jag har ingen plats i skåpen så de står fortfarande på matsalsbordet! Hehe Måste jag investera i ett till skåp nu också?!?

Bakmorsan fick en ny elvisp från Dualit! :)

Nya Globalknivar! Det märks att jag trivs i köket va? Sen fick jag en hel hög med tidningar o en bok att ta med mig för lata dagar i Thailand!

Vi hade en lugn födelsedag med familjen. R o jag körde spinning sen åkte vi hem o fixades god mat.Mumsig oxfilé o Jensens pepparsås! (bara att tillsätta grädde)

Jösses så många Grattishälsningar jag fick på FB, telefon, sms, Insta igår. Jag är överväldigad!
Jag vill tacka er från hjärtat allihopa!

<3

Blir så glad när mina målningar efterfrågas också! När jag kommer hem ska jag fixa iordning min ateljé! Det ska bli sjukt kul att börja jobba ordentligt med det jag älskar! Måla!

Nu ska jag förbereda kvällens Mellomiddag som är Sjötunga Walewska!

Så vansinningt gott! 

Receptet hittar ni HÄR!

Jag kommer blogga från Thailand men annars kan ni alltid hänga med på Instagram! ;) @PetraNymansDagbok


Ha en underbar lördag kära vänner!

<3

/Petra

2 kommentarer:

  1. Men åh, grattis i efterskott! Älskar Iittalas glas, sååå fina!

    SvaraRadera