Petra Nyman Art & Design

torsdag 26 februari 2015

Resan gick bra! Indigo Pearl Resort! Thailand del 2!

Resan från Landvetter till Phuket gick toppen. Vi mötte upp Pierre o Anna med barn mm. 
Anna o jag säger skål för semestern!
Vilken vy från flygplansfönstret när vi började närma oss! Vi åkte från Sverige 18:00 på kvällen o landade på Phuket 12:00 på dagen. (6-timmar tidsskillnad vi ligger före er i Sverige)

 Välkomstdrink! Lite coconutwater! Så söta de är! Vilken värme som slår emot oss!
Någon som vilar lite i väntan på rummet! <3

Waiting for lunch!
Vi fick inte rummet på Indigo Pearl förrän vid 14: tiden, (det tar bara 5 min till hotellet från flygplatsen nämligen. Riktigt skönt när man rest i elva timmar, även om vi satt längst fram i planet med extra benutrymme o service.
Så fick vi äntligen vårt rum! Det var här vi var även förra året så vi visste vart vi skulle komma. Rätt skönt ibland det också, då kan man verkligen slappna av. Det är ett lyxigt design hotell som har fått flera utmärkelser för både design o bästa spa. Det ska vara lite indrustrikänsla som en röd tråd. Det märks i många detaljer.
Varför inte ett badkar i sovrummet?!? Värre än hemma hos Markolio ju? Haha
Varsitt handfat!

På kvällen gick vi ner till stranden o åt med de andra. Pierres föräldrar samt systerdotter o moster är också med till Thailand!
Efter en mysig middag gick vi upp till Pierre o Annas hus som de hyrt! Jamen what! Det här är deras pool. Med tre stora egna hus runt om typ.
Här är tex ett sovrum i husen! Går inte fota på kvällen måste dit någon dag o ta fler bilder för det är  verkligen som en dröm.

Sen var vi upp o åt gofrukost med allt man kan tänka sig till frukost! Men kaffe o färska juicer är det bästa tycker jag! Hihi 
Annars har dagen sett ut så här ungefär!
Jag har badat 1000 gånger känns det som! Gått strandpromenad! Här testade jag cocosnutwater.
Köpt ny bikini o solklänning (lär nog bli några fler också kan jag tro?!? ) Stranden är helt omgjord sen förra året vi var där. Det finns inga solstolar på stranden o inga restauranger. Tydligen är det nya regler på hela Phuket av myndigheterna att det inte var ok. men känns ändå lite mer oexploaterat som det är nu!

Sitter o bloggar på altan, det är varmt som tusan, inne på hotellrummet doftar det gott av doftljusen som de kommer o tänder varje eftermiddag.  Hela Indigo Pearl doftar förresten doftljus! Hehe.

Fortsättning följer! Lata dagar helt enkelt!

<3

Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er i världen!

Kramar Petra

2 kommentarer:

  1. Åh va mycket underbara bilder ni verkar ha det hur bra som helst. Jossan tar hand om C o vovvarna vi ser dom nästan inget �������� Ha nu fortsatt bra dagar o flera bilder vill vi se ��❤️/ hälsa Robban /kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad härligt vi har det! <3 Så skönt att veta att ni har det bra därhemma också! Underbart att de tar hand om hundarna!:) Ja det ska jag göra! Hälsa alla du också! Kramar Petra o Trevlig helg!

      Radera