Petra Nyman Art & Design

lördag 31 januari 2015

House of Lola visning våren 2015! Min målning på KMTI! 3-års Jubileum!

Hej på er! Hoppas er lördag är bra! Själv är det inte många knop härhemma, varit o handlat (mat) tagit en härlig hundpromenad även om jag fortfarande är frusen o har ont i halsen! Efter det har jag bara sjunkit ner i soffan! Känns som värsta pensionärsbloggen! Ja just det! Kaffet var slut imorse också! Hihi  Nej jag har faktiskt nyss lyssnat på Niclas Wahgrens berättelse om Lailas o hans skilsmässa vilket inte är lätt! HÄR! Hoppas aldrig jag behöver skilja mig någon gång! <3

 Blev så stolt när jag såg min målning på KMTI! Så kul att jag fått så stor respons både på FB o Insta! Det blir jag så glad över ska ni veta! <3
Jag jobbar på att få ihop målningar till ett Vernissage! Det är min stora dröm! Jag har fått en mentor som ska hjälpa mig att utveckla mitt målande vilket ska bli väldigt spännande!
Har ni vägarna förbi Karlstad o KMTI så kan ni kika på min målning som hänger i väntrummet på övervåningen utanför sjukgymnasterna. Jag tycker det livar upp med lite färg i väntrum! Om någon skulle vara intresserad av att köpa just den här målningen så kan ni maila mig på petranyamanart@mail.com Annars kommer det nya hela tiden! Det kan ju vara så att man har önskemål om storlek också. :)

I veckan var jag hemma hos min underbara kollega på KMTI Frida på en House of Lola visning av vårkollektionen 2015! Så mycket snyggt! Så sköna kläder men som ändå känns väldigt drejat! 
Tack Frida för en fin visning o allt gott du fixat! Det gäller att bi bortskämd en onsdag mitt i veckan!
Lite bubbel (alkoholfritt då jag körde bil) mitt i veckan är  inga fel o massor av goda snittar, bakverk plus massor av snygga kläder! Fattar verkligen inte hur småbarnsfamiljer hinner med allt!? Men de har en annan speed tror jag! Just nu har jag ingen speed alls med halsont o värk i kroppen! Fast jag tror det kan vara lite träningsvärk sen Tietopasset i torsdags faktiskt?! ;)
Fina Frida håller i visningen! <3
 
Jag åkte hemåt precis så jag hann se Mästerkocken på tv:n! Det missar jag helst inte! :)
Beställningen jag gjorde från House of Lola blev de här rosa stövlarna! Jag har redan så mycket kläder därifrån så jag tror dessa kommer bli perfekta till både jeans o klänningar! Behöver lite färg just nu känns det som!





Kostade 1495:- i rosa skinn o är väldigt sköna enligt Frida! Längtar tills jag får hem dessa! <3

Vårkänslor på hög nivå!:)

Vill ni få mer inspiration från House of Lola så kika in HÄR! 

eller hos min underbara kollega som säljer detta märke på hennes blogg HÄR!


Nu ska jag ta mig i kragen, tända ljus härhemma o laga tacomiddag till mig o sonen!
R har det härligt i Sälen med grabbsen! Puss älskling!

Egentligen ska jag ta mig ett glas skumpa också för idag har jag bloggat i tre år! (vart tog de åren vägen?) Tittar man tillbaka så Wow vad jag har varit med om många upplevelser! Det ska inte bli mindre kul det här året hoppas jag! 


Grattis bloggen!

<3

Kram på er alla som läser! Så oerhört kul att den bara växer o växer! Hoppas kunna ge er massor av tips, inspiration, resor, recept, mm mm. .......


Trevlig Lördag till er alla!

/Petra



6 kommentarer:

  1. Wow vilka fina bilder du fick till. De rosa stövletterna kommer vara perfekta som det extra bland dina fina plagg sedan innan. Trevligt att du kom, vi ses i morgon! Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack jag är supernöjd med dom! Så sköna dessutom! Kram kram

      Radera
  2. Grattis på treårsdagen , klart du ska fira med skumpa :-) Läcker tavla , duktig du är !
    Här firar vi med ......att äntligen få berätta nyheten :-)
    Kram B

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott till treåringen. Hoppas du mår bättre vännen o stövlarna....döööör så snygga de är, stort vill ha på dem. Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina du som ger så mycket inspiration med din blogg! Inget ont som inte har något gott med sig! <3 Kram Petra

      Radera