Petra Nyman Art & Design

fredag 21 februari 2014

Tusen tack för alla Grattishälsningar!

Jag har blivit ett år äldre! Det var inte ett år sedan den här målningen (bilden togs) men kanske dryga 20 år sedan! Fit, mörkhårig, o hade aldrig stått på en tårta! Hihi! Tack "Data Anders" tillika "Konstnär" för att jag fick känna på det!;) Jag var livrädd att stå o framförallt prata inför människor! Herre gud jag kommer ihåg när jag skulle redovisa inför klassen o pappret skakade! Jag kände inte igen min egna röst! Men vet ni! Det går att träna bort genom övning! Jag vet egentligen inte varför jag hatar men ändå älskar att stå i centrum! Det är inte jag för fem öre! Men jag gav mig attan på det! När jag startade min blogg hade jag hjärtklappning inför varje gång jag tryckte på publicera!
Varför blev jag träningsinstruktör, datalärare o började blogga när man är livrädd!? Första gången jag körde en provklass på KMTI var på Annandag jul! Fullsatt! Plus alla instruktörer som skulle bedöma om jag dög! Cia, Ulf Karlssons fru ni vet, han var förbundskapten för svenska friidrottslandslaget o dåvarande ägare av KMTI hittade mig på aerobicsgolvet! Hon tyckte att jag hoppade högst! ;) Tack för det! Sen hade jag en sväng i Örebro där vår underbara dotter är född! Gick på audition när Bella var 3 veckor o fick jobbet! Men sen flyttade vi tillbaka till Karlstad o jag var tillbaka på KMTI! <3
Jag älskar att gratta alla andra på sina födelsedagar !
Bröllop, mm mm men hatar att vara i centrum själv!
 
Då visste jag inte vilka underbara barn o man jag skulle få! <3 Vilka härliga människor jag skulle få lära känna genom livet! <3 Det känns som om det bara blir bättre o bättre!
Har inga ovänner i livet! I alla fall inga som jag vet om?!?
Jag har fått så många Grattishälsningar på både Sms, Instagram, Facebook, WhatsApp o i verkliga livet så jag blir helt tårögd!
Jag är riktigt rörd!
Tusen, tusen tack alla fina människor på vår jord!
Tack da familia för en toppenkväll!
 
 
 
<3
 
Puss från livet på en gräddtårta!
Huga då börjar den oroande människan i mig!
Skriv inte så för då händer det något hemskt!
 
LOVE!


Nytt år! Nya möjligheter o planer!
 
Wiiii!
Bloggar om dagen imorgon!
 
Imorgon, Zumba på Tieto!
Sen drar vi till Norge o Trysil!
 
<3
 
/Petra
 

10 kommentarer:

 1. Men åh har du fyllt år?! Stort grattis i efterskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad glad jag blir! <3 Kram Petra

   Radera
 2. Grattis i efterskott :)
  Ja med mörkt hår minns jag dig från skolan...tiden går fort, att t om barnen är vuxna, är svårt att förstå.Men vilka fina minnen man samlar :)

  Önskar dig en finfin fredag! Kram Gizze

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu får du snart skicka en bild på mailen så jag vet hur du ser ut!:) Heter du Gizze eller är det bara ett bloggnamn? Nu är det tisdag! Vart tog helgen vägen? Hoppas du haft en bra start på veckan! Kram Petra

   Radera
 3. **Grattis** & så mysigt med Zumba & Norge :)

  Ha det riktigt gott/Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3 Ja det var det verkligen! En härlig dag! Kram Petra

   Radera
 4. Åh , kära Petra, jag kommer så väl ihåg då du kom som instruktör till KMTI! Du körde värsta, bästa passen redan då! Och jag kommer också ihåg då din mage började bli stor... och då du kom tillbaks rekordsnabbt efter den blivit platt! Efter alla dessa år är du fortfarande en sån solstråle och inspiratör för oss, dina soffpotatisar!! En massa kramisar till dig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja herre gud! Jag minns det som det var igår! Älskade att köra pass så jag var väl tillbaka i rekordfart! Tack fina du! Du är ju ingen soffpotatis direkt! Hihi Kram o tack än en gång! :)

   Radera
 5. Grattis finaste Petra!! Hoppas att du hade en alldeles fantastisk födelsedag.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! <3 Hoppas ni får en toppen semester i Thailand! Kram Petra

   Radera