Petra Nyman Art & Design

fredag 24 oktober 2014

Inte konstigt om man längtar till Nerja! Sista grillningen!

Hej underbara fredag! Jag har redan hunnit med mitt första pass idag som var Zumba med härliga Tietogänget! I em blir det mitt vanliga 80s spinning! Känner redan  vilket gott humör jag är på trots att regnet strilar ner! Eller så är det helt enkelt för att Bella kommer hem den här helgen! Tjoho! Grabbsen i familjen är ju på fotbollsresa till Manchester! 4 fotbollskillar med pappor som åker! Kan ju inte bli annat än super kul! ;)
Igår skulle jag göra mig till o fjäska lite för mina män i familjen så jag handlade för en hamburgerbuffé de luxe! Hihi Jag hade inte tittat ut genom fönstret för att se vilket skitväder det var, men har man bestämt sig för att det skulle bli grillade hamburgare så har man!
Inte ens doggisarna gjorde mig sällskap! ;(
Grillade hemmagjorda burgare är lätt godast! ;)
 
Jag sprang mellan grillen o köket som en dåre! Hihi..... Geggade ihop ett gott tillbehör mellan varven nämligen ädelost o cremefraiche! Supergott till burgare!
Ut igen o vända burgare! Regnet det bara öser ner!
Medan jag drömmer mig bort till  Nerja! Som tur är har min man överraskat igen o bokat flyg till oss!<3 Kul att även Claes o Josefin följer med! Synd bara att Jullan jobbar o Bellsan dansar o kan inte få ledigt! <3 Nästa gång så!

Jamen ni förstår ju att man längtar till Costa del Sol!
Okej jag hade kunnat steka hamburgarna i stekpannan istället men det är inte samma sak!
Gott blev det o vi åt så magen stod i fyra hörn!
Som tur är kan man mysa till det inne med ljus o brasa!
Den här rätten ska ni få receptet på också! Det är en underbart god kasslergratäng! Kassler har kanske inte så gott rykte om sig men den här kombon fick en fullpoängare av mig! Det bästa av allt är att receptet kommer från morfar 92 år! Han går i matlagningskurs! Helt underbart o det var sting i den också ska jag säga er! Heja morfar du äger!:)
Igår var jag o fyllde på fransar hos fina Linnea! Sen tog jag en tur på stan, på hemvägen åkte jag förbi Rusta eftersom jag behövde mer klädställningar om jag ska få ordning på alla kläderna här hemma någon gång! Kunde inte låta bli att köpa lite andra nyttoprylar också! Hihi Snart är det jul tydligen?!? Doftljusen från Rusta kan jag verkligen rekommendera! Hur bra o billiga som helst o doftar inte för starkt som jag kan vara känslig för!
Sen var jag förbi apoteket för jag ville ha tag på ett väldigt milt schampo då jag tycker att min hårbotten känns torr o lite kliig nu! Fick tips om de här o jag tycker redan det känns bättre!
Nu har jag jobbat samt fått i mig lite mat så nu ska jag nog orka pass nr två också!
Pasta pesto med tonfisk o lök som legat i iskallt vatten så den inte blir så stark utan mild o krispig!
 
 
Sitter fortfarande i morgonrocken efter lunchpassduschen haha!
Det är väl lika bra att hoppa i träningskläderna igen! Ska se om jag får med mig doggisarna på promenad innan  jag drar iväg till KMTI!
 
Just det mitt paket från House of Lola har kommit med byxorna jag beställde!
Hoppas de passar nu! ;) Ska hoppa i o testa på direkten!
 
 
 
Hoppas alla mina instruktörskollegor från  KMTI får kul på Kickoffen i Humletorp!
Jag följde inte med den här gången eftersom jag  hellre ville vara hemma när Bella kommer hem!
 
Önskar er alla en trevlig fredag!
 
Pöss! Myys på i stugorna!
 
<3
 
/Petra
 
 

 

1 kommentar:

  1. Underbart & visst är hemmagjorda/grillade Hamburgare bäst :)
    Ha en härlig helg!

    /Kram

    SvaraRadera