Petra Nyman Art & Design

onsdag 15 oktober 2014

Shiny House! Garderobsdetox!

Hur skönt är det inte med helt rent hus! Jag njuter verkligen! Jag har sagt det förut men Diana är proffs på att göra huset shiny! Det är en konst att städa ska jag säga er! Även om jag tycker att jag städar o plockar o torkar köksbänkarna (värsta som finns med smulor på bänken) ;)( nästan ännu värre än tomma toarullar hihi) hela dagarna är det skönt att få en ordentlig genomgång av hela huset emellanåt! Mitt städprojekt är ju att gå lite längre ner på djupet! Nu pratar vi lådnivå! Garerobsdetox! ;D Strategin är lite varje dag!
 Annars har jag jobbat vid datorn, handlat o lagat mat! Promenerat, kört spinning! På hemvägen stannade jag till o tittade när CU21 sonen spelade fotbollsmatch! CU:s A-lag har ju redan vunnit serien, det var ju klart redan för några veckor sedan! Men U21 serien hade kunnat vara klar igår också! De två topplagen möttes! Det vinnande laget hade vunnit hela serien! Claes gjorde mål 3-2 när det inte var många minuter kvar av matchen så då tänkte man att Yes nu har de vunnit den serien också! Men icke sa nicke! Motala kvitterade bara någon minut innan slutsignal! Dret! Nu vinner de bara om KBK-Motala kryssar sista matchen!  Synd! Hade ju varit kul om Claes hade fått gjort sista vinnarmålet i den serien! Men som sagt än finns det hopp! ;)
 Jag åkte hem till ett nystädat hem helt genomfrusen efter att ha kollat matchen! Hade inte ens duschat efter spinningen då jag glömde handduken hemma! Men torra kläder hade jag fått på mig ändå, alltid något! ;)
 Nu är det bara fönstren som behöver få sig en omgång också! <3
De är verkligen inte att leka med! Hihi
 Vilket gäng! R var i Stockholm igår, men sällis i soffan har man ändå iform av två slappfisar! Hihi

Ikväll ska jag köra Powerstep på KMTI! Jag ska försöka hinna med att spana in nya höstkollektionen av House of Lola hos kollegan Frida också! Annars får det bli imorgon då KMTI firar 4 år i nya lokalerna  o på fredag är det Kick off på Humletorp!

Nej nu ska jag sätta fart!

<3

Ha en finfin dag!

Kramar Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar