Petra Nyman Art & Design

måndag 23 juni 2014

Lugn Midsommarafton 2014! Securitas!

Hej på er! Hoppas ni haft en härlig midsommarhelg! Kameran glömde jag hemma som tur var hade jag paddan med mig! ;) Vi åkte traditionsenligt ut till morfar o sommarstugan på Bomstad! Tänk att han varit där sen han var litet barn! Jag tillbringade alla mina somrar här som barn så man får  en del minnen när man kommer hit ut till Lövnäsudde.
Vi var framme vid 14 tiden efter att ha gjort några ärenden på ett lugnt Bergvik.
Mamma hade fixat det mesta hemma! Men vi skrattade jag o mamma hur hysteriskt allt var innan det var dukat o allt var på plats! Det är litet o trångt i köket! Alla var hungriga, potatisen skulle kokas, köttbullar o prinskorvar värmas! Stolar, dukar o allt i ett virrvarr. Sen hade vi 5 hundar med också ska tilläggas! Mammas två, våra två o brorsan en. Lite lätt rörigt ettag där! Så såg man alla fridfulla lugna midsomrar o midsommarkransar på Insta! Kan de verkligen ha det så lugnt?? Vad gör vi för fel när allt är förberett? ;D Vi fick mat till slut ändå! O lika smarrigt o trevligt som alla andra midsomrar vi firat här ute vid sommarstugan! Hade det varit varmare hade vi tagit båten över! Det är inte långt hemifrån oss nämligen!


Värmer köttbullar o steker prinskorv!

Jag lyckades få dig på bild till slut Eddie! <3
Vi vägrade sitta inne o äta fast vi nästan frös ihjäl där ute! Hihi


Åh vi äter o äter!
Å fortsätter äta ännu mer! ;)

Den varma maten fanns vid spisen!

Rymmer man får man sitta i bur under middagen! ;)
Vi hade en galet lugn midsommarafton! Härligt att vakna utvilad! Claes o Bella drog iväg på midsommarfirande på kvällen!
Ja just det jag! Vi hade Securitas på besök! När Claes o Bella kom hem stod dörren öppen o Securitas bilen utanför! De blev såklart livrädda men det var tydligen så att vi glömt stänga dörren så den hade  blåst upp bara! Skönt att veta att det fungerar ändå! Så tjuvar gör er icke besväret! Hihi
Igår har jag plockat här hemma! Här rensar jag kylskåpet!
Inte klokt vad mycket mat man slänger! Måste försöka bli bättre på att planera!
Studentblommorna hade gjort sitt också! Jag bad R köpa med nya blommor när han var o handlade på Ica! De var nästan ännu mer hängiga än dessa! Hihi
Efter det gjorde jag  härlig hemmaspa! Så skönt!
Det blir en spännande vecka!

Hoppas ni får en bra start på veckan!
En del kanske redan har gått på semester?

<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar