Petra Nyman Art & Design

måndag 27 januari 2014

Då var vi framme i Thailand! Thailand del 1!

Efter att ha stressat omkring som en yr höna hemma där allt jobb o mail o telefonsamtal plötsligt dök över mig! Varför är det alltid så när man ska iväg? Nåja vi kom i väg till slut!<3  
 
 Vi bodde på Oslo Airport i fredags eftersom planet gick lördag 10:30 ifrån Gardemoen!
Skönt att slippa stressa tidigt på morgonen! Vi åt middag på hotellet o en  hotellfrukost innan vi åkte Shufflebuss till Gardemoen! Det gick otroligt snabbt o enkelt att checka in eftersom vi lyxat till det o beställt premiumclass! Det innebar att vi slapp stå i kö vid incheckningen. fick tillgång till en Lounge på Gardemoen men den hittade vi aldrig?!? Hihi Och att vi fick extra benutrymme på planet (extra skönt för Robert som är lång) blev serverade 2 *trerätters under resan (godaste flygmaten jag ätit) o fria drinkar under hela flygresan! Kändes så lyxigt att få sitta där framme med egen toalett också så det blev aldrig långa köer som det lätt kan bli under charterresor! Tyvärr kan inte våra vänner som reser med barn sitta här eftersom man inte får boka detta med barn?!? Tycker annars det var värt pengarna när man reser på sådana här långresor! 11 timmar o 20 min tog resan till Phuket!
 Kändes inte alls så lång!
 Bye bye snön! Ses om två veckor igen! :)
'
 Skål darling!

 Riktigt bra flygmat! O en bra film! Hihi
Efter ca 12 timmar var vi äntligen framme vid hotellet Indigo Pearl!
Att kliva in där var som att kliva in i en oas av lugn!
Lummigt o en massa fågelkvitter! En värme så härlig så jag dör!
Efter kalla vintern i som man är van vid i Sverige!
 
Vi hade tur igen eftersom vi var framme vid hotellet 06:00 Thailändsk tid (24:00 Svensk tid) vi skulle inte få hotellrummet förrän två på eftermiddagen! Vi tänkte att vi får väl lägga oss på en solstol eller ta en massage så länge! Men vet ni hotellrummet var ledigt o färdigstädat så vi fick tillgång till det diekt! Thoho så vi packade upp väskorna o ett tu tre var det dagen i Thailand o vi kunde gå direkt till frukostbuffén! Inte det minsta trötta! :) Vi var så exalterade över hur fint o härligt allt var!
Indigo Pearl är ett så häftigt hotell som vunnit en massa utmärkelser för sin design! Ett riktigt designhotell samt fått utmärkelse för sitt SPA! Här är från receptionen när vi kom fram i lördags morse (natt)! Så avkopplande att kliva in här! All stress bara rann av en!
Helt underbar säng! Stor o bred o väldigt skön! ;)
 Stort fönster in till badrummet som såklart gick att dra för gardinerna om man så vill! ;)
Kolla vad speciellt! En skjutdörr in till badrummet! 
 
 
 
 
 Bara att rulla ner handdukarna i små påsar!
 
Jag kommer må som en prinsessa de här veckorna!
Åhh vad vi njuter!
 
Fortsätt gärna o läs Thailand del två!
 
Kram på er!
<3
/Petra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar