Petra Nyman Art & Design

måndag 5 januari 2015

Jetlaggad! Mysig släktmiddag!

Alltså herre gud vilken tid det tar att komma i fas igen. Det här är fruktansvärt att känna sig så sliten o trött. Det är ingen ordning på torpet alls, hela familjen har sin egna lilla dygnsrytm tror jag. Igår somnade jag i soffan vid 20:00 o vaknade pigg kl 03:00 gick upp o satte på kaffe o fixade mitt spinningpass jag ska köra ikväll. Känner mig fortfarande rätt pigg men vi får väl se hur det är 16:30 hihi. Jag lagade mina lövbiffsrullader halvt sovande i fredags efter spinningen tur att jag gjorde mycket för det har vi ätit i omgångar hela helgen hihi. Som tur var vi hembjudna till mamma o Jan  i Borgvik i lördags,  gissa om det var skönt att bara gå att sätta sig vid dukat bord. Kul att träffas också såklart nu när vi var borta över julen.
Jag o min lillebror! <3 Min morbror o morfar i bakgrunden. Jag är så imponerad av morfar som är så vig fast han är 92 år, inte många som kan sitta så i soffan i den åldern.
Vi hade några julklappar till Eddie o Emilia  med oss.

Utanför fönstret var det is på viken, vi såg några barn som åkte skridskor o jag blir lika nervös varje gång, litar inte riktigt på isar jag!
Den här soppan var så god toppad med räkor o en klick cremefraiche, måste be mamma om receptet. Sen åt vi en fantastiskt god Porterstek till varmrätt som också var grymt god. En riktig söndagmiddag helt enkelt.(fast på en lördag) Hur gott som helst. Glasstårta till efterrätt som pricken över i:t.


Det var visst inte bara barnen som fick paket?!?
Normalt sett brukar brorsan ha med sig några hundar också men den här gången var det bara våra o mammas ulltott. ;) Grymt väluppfostrade! Hehe
Eddie öppnade sina paket på 7 röda! Hihi
Yes! Det blev succé o dräkten passade...... Sötis! <3

Igår behöver jag inte nämna något om vad jag gjorde hela dagen! Är det ett skämt eller?!? Vi var inte ens hemma över julen så jag skulle inte ha så mycket julsaker jag! Jo men tjena?!?
Det är det som kallas gratis motion när kartongerna ska upp på vinden igen! ;)

Ut med julen sen direkt ut o grilla korv! Hihi bara poolen som ska fyllas upp också?! ;D!
 
Skämt o sido! Skönt att vi går mot ljusare tider! Tycker ni inte det?!
 
 
Känns som en nystart, jag har så många planer o förväntningar på det här året! Vill ta tag i så mycket både här hemma (vi ska göra en del renoveringar bla vinden som ska bli jätte spännande), träningen, målningen ja o tusen andra saker. Men just nu är jag bara så trött o jetlaggad!
 
Hoppas det går över snart!
Vill ni ha receptet på oxrulladerna jag gjorde hittar ni det!
 
 
 
Ikväll ska jag göra en lite lyxigare köttfärssås hade jag tänkt mig med basilika o mosarellaost! Den ska definitivt vara klar innan jag åker o kör mitt spinning pass för efter vet man inte hur länge jag orkar hålla mig vaken?!?
 
Imorgon ska vi titta på när CU o Claes spelar den traditionsenliga  Hertzöga Futsal cupen på Sundsta.
 
Ha en härlig Trettondagsafton!
 
<3
 
Kramar Petra


3 kommentarer:

  1. Välkommen hem igen, du och hela familjen! Hälsa maken grattis som den yngsta 50-åringen ever!
    Nu förstår jag varför du har en sån järnfysik, du har ju de bästa generna någonsin med en mamma som ser ut som din syster och sen din morfar då, oj oj! Vilken kille!
    Kramisar
    Anja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det ska jag hälsa honom då blir han säkert väldigt glad! Morfar är min stora fadersförebild! <3 Min mamma är världens bästa! Tror aldrig vi varit ovänner någonsin!<3! Ska hälsa mams det! Kram på dig o kör hårt på KMTI Kramar Petra

      Radera
  2. Har ju följt dig på ig så jag förstår att ni haft en riktig toppenresa. Jobbigt att vara jetleggad förhoppningsvis går det snart över. Skönt att städa ut julen o veta att vi går mot ljusare tider. Kramisar Tina

    SvaraRadera