Petra Nyman Art & Design

tisdag 21 april 2015

Jag en myglare! Tabata boost trip till Marbella en oförglömlig tripp!

Hej hej! Ja men hur bra kan man ha det egentligen?!? Resan gick hur bra som helst även om man var lite mosig när vi kom fram till detta paradis igår eftermiddag efter att ha sovit 4 timmar natten innan!
Men vad gör väl det när man kommer till en sådan här anläggning i Marbella närmare bestämt Mariott Beach Resort hotel.
Lisa o jag gick o rekade lite på anläggningen efter att vi installerat oss i lägenheten där vi skulle bo med störtsköna tjejerna Linda Modin Klemner  o Gigi som anordnat denna fantastiska resa o My Martens o Tanja Fylking! Det andra sköna tjejgänget bor i lägenheten ovanför oss.
Vi är 12 personer mellan 27 år o 70 år så himla härligt gäng.
Det är en enormt stor anläggning! Inte alla anläggningar som har sådan här service?!? Hehe
Kan ju vara bra om man fått ojämn solbränna som man vill jämna ut?!? ;) Tanja Fylking tex som kör hälften solskydd o hälften Nivea? ;)

Här har ni de som som skämmer bort oss rejält! Linda o Gigi! Vi har fått så god mat som dessa två har kånkat hem från affären o sedan tillagat till den godaste middagen. Igår när vi kom fram var det söndag o då är alla mataffärer i Spanien stängda men det går ju ingen nöd på oss för det! Hela lilla hotellbutikens delikatesser finns i vår lägenhet här! Hihi

Vi blev bjudna på en grymt god matig sallad som även räckte till lunch idag fast vi åt så magen stod i alla hörn! Nyttigt med massor av goda grönsaker som smakar så mycket bättre här än i Sverige!


Gigi o Linda har alltid ett leende på läpparna när de fixar o pysslar om oss! Man känner sig verkligen så omhändertagen.

Imorse fixade Linda grymma Smothies till oss.
Vi åt frukost på balkongen efter vårt härliga Yogapass vi körde med min duktiga kollega o kompis Lisa från KMTI! Så skön start på dagen! Alla var nog överens om att det var otroligt härligt!
Solgula vitamindrinkar som fina Linda fixat åt oss! ;)

Efter frukosten gick jag o Lisa o rekade vart vi skulle kunna vara o köra Tabata på förmiddagen. Vi gick en mil (MINST) för att leta efter en grön plätt att köra på, vi blev inlåsta på grannhotellet en stund men lyckades ta oss ut till slut! Haha (inte så dramatiskt som det låter)........
Det slutade med att vi bestämde oss för att köra nere på stranden vilket var det bästa beslutet, så härligt att "kötta" på i ljumma vindar o till havets brus! Ser ni vad vi tar i?!? Imorgon tar säkert ingen sig upp ur sängen?! Hihi

Vi körde fyra pass idag! Låter helt hysteriskt enligt min man! Yoga, Tabata, Löpning (där mina vänner tyckte att jag myglade eftersom jag fick för mig att jag glömt väskan vid poolen o var tvungen att gå upp o kika om min magkänsla stämde?! Men det gjorde den inte....så jag hann bara tre backintervaller istället för fem som mina duktiga vänner körde! Men jag tyckte det gick på ett ut eftersom jag sprang upp till lägenheten sen ner igen, men glömde nyckelkortet så jag var tvungen tillbaka upp till lägenheten igen så jag kan nog inte hålla med dem om jag är en myglare?!;)
Efter detta grymt jobbiga pass avslutade vi med styrkeintervaller i Styrkehallen och några solhälsningar! Wow vilken träningsdag! Grymt bra jobbat av alla! Lisa är så duktig på att lägga upp träningspass o peppa alla till att göra sitt yttersta! (förutom myglaren då) Hihi


Här ser ni utsikten från vår balkong! <3

Härliga My o jag var först in i duschen o således först ut på balkongen!
Vi har det så bra så det är helt sjukt! Vi skrattar så vi får magknip emellanåt! Så mycket positiv energi här!

Både Tanja Fylking bloggar HÄR! o My Marens bloggar HÄR!!  Så kan ni läsa mer om våra underbara dagar o se fler bilder.
Idag har även några av oss fått stylade av Gigi o Linda! De är så duktiga o har tagit så fina bilder.
På fredag är det min, Mys o Tanjas tur att bli stylade o fotade:) Imorgon ska Linda ta foton i solnedgången när vi gör en Yogapose så nu har vi fullt upp med att bestämma pose haha.
Mmmmm så mycket fräsch mat vi får! Gigi är en fena i köket måste jag säga!

Skulle den här tjejen vara en myglare?!? Skulle inte tro det va?

Tabata vid stranden is the shit!

Tack till hela glada gänget för en fantastisk dag i Marbella!

Imorgon ska vi ut på nya äventyr!
Missa inte det!

Jag kommer ha träningsvärk imorgon kan jag säga! Av alla skratt om inte annat!;)

Tusen tack Lisa för att du pushar oss över våra gränser!

<3

Sov gott!

Det kommer jag göra! Lisa sover redan sött bredvid mig!

/Petra


5 kommentarer:

  1. Åhhhhhh vad härligt det ser ut ..... nja kanske inte all träning om jag ska vara riktigt ärlig men en paraplydrink där i solen hade Moi gillat :-)))) Njut och ha de så himla skönt .
    Kram B

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi har det helt fantastiskt men en träningsvärk from Hell! Ha en fin dag! :) Kram Petra

      Radera
    2. Ja vi har det helt fantastiskt men en träningsvärk from Hell! Ha en fin dag! :) Kram Petra

      Radera
  2. Ni måste ha hamnat i Paradiset!! Uhhh, så härligt...och kul jobbigt ni har det!!
    Och så fantastisk mat...färdiglagad också. De ÄR bestämt Paradiset!
    Ha det fortsatt härligt och hälsa Lisa också!!!
    Kramis
    Anja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det har vi verkligen! Men jisses så ont i kroppen! <3 Kramar Petra

      Radera