Petra Nyman Art & Design

torsdag 8 januari 2015

Vinnare o snart helg igen! Varmrökt lax från Lillängen! Min köttfärssås!

 Vi kämpar på! Hur länge ska den här tröttheten pågå? Igår var ingen rolig dag, då jag sov alldeles för dåligt natten innan. Jag trodde ärligt talat att jag skulle behöva vika bort mitt spinningpass igår kväll men jag taggade till mig o det var såklart lika underbart som alltid. När vi kom hem (R var också med  o körde) åt vi Lillängens varmrökta lax o hjortroncremefraiche för andra kvällen i rad. Kör med snabba enkla middagar nu när jag är helt slut hihi. Vi tittade på premiären av Sveriges Mästerkock sen stupade jag isäng. Vaknade 04:30 imorse (det tar sig) o gick upp o satte på kaffet. Nu ligger jag här i sängen med kaffe, dator, doggisar, o nyhetsmorgon. Ganska mysigt ändå. Idag ska jag jobba några timmar sen åker jag ner till Linnea o fyller på fransarna. Ska även passa på att göra några ärenden på stan.

 Honungsmarinerad varmrökt lax från Lillängshamnens fiskrökeri.

 Mums men jag orkar inte lägga upp så fint utan det blir bara att ställa fram!
Jag har lyckats få till en köttfärsås också som har fungerat som lunch ett par dagar! Hihi
Köttfärs
Gul lök
Vitlök
Het Chilisås
Heinz Ketchup
Kalvbuljong
Krossade tomater (Markatta eller Mutti)
Cayennepeppar
Salt, peppar, vitpeppar
Färsk Basilika
Mozarellaost
Parmesanost
I tisdags satt vi i Sundstad idrottshus hela dagen då CU spelade futsalcup. Många lag o korta matcher. Första matchen spelade de kl 08:00 så då är det perfekt att vara morgonpigg. ;)

Kl 17:30 var det klart att CU vann hela cupen då de vann finalen med 2-0 mot Fbk. Duktiga killar som fick ta emot vinstchecken på 10 000:- , räcker ju kanske till en flygresa till en bortamatch när serien drar igång. ;)

Hoppas ni får en toppen dag!
Känner mig effektiv idag! (fortfarande pigg) Ikväll har jag lust att laga någon god middag.


Snart är det helg igen, vi skulle egentligen bort på fredag laga middag ihop med vänner men pga sjukdom skjuter vi på det lite.

Hur går det med träningen 2015? Har ni kommit igång? Jag har bara kört spinning än så länge. 3 pass (45 min) har det blivit så jag kör en liten mjukstart men har planer att dra igång lite hårdare så småningom.


<3

/Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar