Petra Nyman Art & Design

onsdag 1 juni 2016

Runtime! Egen PT! Utanför Comfortzone! Godaste salladen från KMTI o Mollys Hörna!

Vilken helt underbar dag det var igår! Medelhavsvärmen är helt magisk! Inte något man är bortskämd med här hemma i Sverige!

Igår morse hade vi gjort upp att vi skulle köra första träningspasset med Lisa.
Vi bestämde detta när vi var hemma hos oss i lördags. Så kul att även vår vän Ika ville hänga på. Grejen är att jag är sådan motståndare till löpning! Det är som att det sitter en jävel i huvudet o säger att jag inte orkar! Trots att jag jobbat som instruktör i många herrans år, spinning, powerstep, pilates, zumba, tabata osv.

Jag vet att det låter konstigt!?! Men men alla har sina idéer i huvudet! Därför har Lisa erbjudit sig att köra två gånger i veckan o jag ska inte veta vad hon ska köra för något pass, alltså släppa på kontrollbehovet o vara utanför Comfortzone.

Anledningen från början att var att jag skulle följa med My Martens,  Madeleine Ilmrud o
Mirka Norrström till fantastiska NYC o springa tjejmilen. Heja er strong woman!!! På söndag åker de!

Tyvärr hann jag inte riktigt med den här gången men hoppas att komma över mina "hjärnspöken" o orka milen till slut! ;) Hoppas det blir fler tillfällen att träffas! <3
Den här salladen jag köpte med från KMTI o Mollys Hörna efter passet var den godaste jag smakat på länge.
Kändes som jag var på solsemester! 27 grader.

Njuter i denna stund!

Kl 10:00 skulle vi träffas bakom KMTI där det finns ett fint spår (jag har aldrig sprungit där även om jag jobbat som instruktör sen -92 haha)

Här sitter hon o väntar på oss vår älskade, hatade PT Lisa. (det är även hon som kör alla pass på Tabata boost trip resorna) ;)

Från början var det Lisa som gick o tränade "Workout" för mig för typ hundra år sedan hihi, men nu är det alltså paybacktime för henne?! ;))) Vi har jobbat som kollegor på KMTI i många år nu.


Ja det var bara att ge sig iväg o bita i det sura äpplet?!? "Hot like hell"  se Lisas flin vad hon njuter nu! Haha. 
Både My o Mirka har ju fått smaka på hennes träningspass på Tabataboostresan till Marbella o det är där jag träffat dessa härliga människor.

Hon var ganska snäll ändå måste jag säga, vi körde mjukstart med uppvärmningen o sedan lite intervaller. Vi stannade till o körde bla den här övningen men här precis bakom Ika upptäckte Lisa plötsligt en stor huggorm så gissa om vi fick eld i baken Hihi. (eller så var det bara något hon sa?!? 

Ja men på riktigt man måste ju nästan nypa sig i armen så vackert!
Somrigt värre, om ni undrar varför vi står still hela tiden så är det ju då jag har möjlighet att fota! Här får vi nya instruktioner om vad vi ska göra, benböj, utfallssteg osv.

Här tappade jag för övrigt min iPhone i backen så glaset sprack! Grrr...
Fina Ika vad grym du är!

Vi fick en ny omgång med Jägarvila eftersom vi blev avbrutna av huggormen! ;)
Kämpa Ika! Svetten lackar!
Det blev 7 km ändå innan vi var tillbaka, luften stod stilla. Måste vara den finaste sommardagen i år.


Jag var så nöjd o kunde ligga vid poolen o ladda inför mitt spinningpass på en timme jag hade på kvällen.  Det gick över förväntan måste jag säga! Man orkar mer än man tror! Det gäller bara att tagga lite!
Det blev sallad till middag från KMTI igen (man orkar nästan inte äta något annat i denna Medelhavsvärme)! Så skönt att R o jag kunde sitta ute ända tills kl 21 innan jag gick in o tittade på Biggest loser! Vad grymma de är!

Mycket mycket nöjd med dagens dryga två timmars träning, sol o fräsch mat. Jag hann lyssna på träningspodden också. Pepp, pepp men man mår så mycket bättre av träning.

På fredag åker vi till Stockholm, det ska bli så mysigt att träffa dottern o se föreställningen med Balettakademien. Jag såg att det var Stockholm Maraton på lördag också, så vilken tur att vi fick hotellrum?!?

Idag blir det ännu en härligt solig sommardag!


Njut fina vänner!!

<3

Kramar Petra
2 kommentarer:

  1. Visst sitter det i huvudet vännen! Jag sprang från noll och inget till milen på fem veckor, galet. Det var precis i början på mitt utmattningssyndrom. Jag skulle också till NY och tjejmilen, hade vunnit den med tre kompisar. Men då utmattningen satte stopp för resan så får det bli någon annan gång, något annat år. Kram och var stolt över de sju km du sprang

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är hopplöst LAT! ;) Tycker inte om när det gör ont eller är tråkigt! Haha men visst sitter det i huvudet. Tråkigt att höra attt det inte blev någon Tjejmil i NY den gången men grymt inspirerande att du lyckades bli så stark på 5 veckor, det känns ju hoppfullt för mig <3 Hoppas vi kanske ses på något lopp i framtiden! Ta hand om dig vännen! Att du delar med dig av din resa är så starkt gjort! Kram Petra

      Radera